• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultan papağanımın gagasının yanında siyah yumuşak bir şey çıktı.

kardelenylcnky

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
Siyah renkli yumuşak bir şey derisiyle birleşik, böcek vs. değil. Bir gecede çıktı.
Hastalık Belirti Tarihi
17 Ağu 2024
1000076772.jpg1000076767.jpg

İhsan Z.

Eski Forumcu
Moderator
Çeviri Ekibi
Merhaba, biraz bekleyip büyüyecek mi düşecek mi gözlemleyin. Eğer düşüp tekrarlıyorsa enfeksiyon olma ihtimali olabilir. Zamanında benim kuşumun gagasında da buna benzer ama bundan çok daha büyük siyah bir kitle vardı. Ben her gece uyumadan önce vazelin sürerek çözdüm, kitle kurudu ve düştü. Yine de dediğim gibi ilk olarak gözlemleyin, eğer kendi kendine geçmiyorsa vazelin veya trosyd sürebilirsiniz.

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Siyah leke düştü mü? Veya silince geçti mi?

kardelenylcnky

Yeni Üye
Merhaba, biraz bekleyip büyüyecek mi düşecek mi gözlemleyin. Eğer düşüp tekrarlıyorsa enfeksiyon olma ihtimali olabilir. Zamanında benim kuşumun gagasında da buna benzer ama bundan çok daha büyük siyah bir kitle vardı. Ben her gece uyumadan önce vazelin sürerek çözdüm, kitle kurudu ve düştü. Yine de dediğim gibi ilk olarak gözlemleyin, eğer kendi kendine geçmiyorsa vazelin veya trosyd sürebilirsiniz.
Merhaba, kan kurumuş gibi geldi nemli bir bez ile silin lütfen, çıkacaktır, çekirdek kabuğu tohum parçasında olabilir
Böyle bir şey yakından cekmeye çalıştım

Ekli dosyalar