• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! Sultan papağanımın burun deliği komple yara oldu

mavismaviss

Yeni Üye
Merhabalar 3 gün önce sultan papağanımın burnunda bir şey vardı bazen böyle oluyordu kendiliğinden çıkartıyor diye dokunmamıştım. Ertesi gün ayağıyla kaşıya kaşıya çıkarmaya çalışmış kıpkırmızı etmiş burnunu. Hemen elime aldım hafif tıkalıydı bir şey varmış gibiydi ve aşırı hareketli öyle böyle değil tabiri caiz ise horoz gibi boynunu uzatıyor, ısırıyor asla elletmiyordu sıpa 🤯 neyse ben bir şekilde uzun uğraşlar sonucunda o cismi hafifçe çıkarayım dedim bir baktım yara gibi bir şey daha fazla ellemedim geri bıraktım. Vazelin sürdüm biraz yumaşasın diye ertesi gün baktım yara komple deliği sarmış yani oradan nefes alamadığı çok belli.. 😥
Şimdi sizlerden ricam tekrar vazelin mi sürmeliyim? Terramiycin krem alıp mı sürmeliyim? Yoksa Tatlı badem yağı mı sürmeliyim?

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Fotoğrafta belli olmuyor ama içi kapalı
Merhaba forumumuza hoşgeldiniz
Eczaneden trosyd mantar kremi alıp sürün akşam yatmadan önce sürün temas etmesin, 7 gün kulak pamuğu ile sürün lütfen
Gaga ve Ayakları nada sürün mümkünse
Geçmiş olsun

mavismaviss

Yeni Üye
Merhaba forumumuza hoşgeldiniz
Eczaneden trosyd mantar kremi alıp sürün akşam yatmadan önce sürün temas etmesin, 7 gün kulak pamuğu ile sürün lütfen
Gaga ve Ayakları nada sürün mümkünse
Geçmiş olsun
Tamamdır bugün alıp sürmeye başlarım teşekkür ederim umarım iyi gelir 🙏🏻

Üst Alt