• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Soru! SULTAN PAPAĞANIMIN BİR TIRNAĞI YOK

farukpolats

Yeni Üye
Arkadaşlar kuşu aldığımda ayağı yoktu doğuştan mıdır sonra dan mı ? Bana doğuştan gibi geldi , +bazen demirliklere tutunurken ara sıra ayağı kayıyor fakat tüneklerde rahat duruyor plastik olan tünekleri ahşap tüneklerle değiştircem düzelir mi kendiliğinden yardımcı olursanız mutlu olurum gerçekten kafama takıldı :)

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Arkadaşlar kuşu aldığımda ayağı yoktu doğuştan mıdır sonra dan mı ? Bana doğuştan gibi geldi , +bazen demirliklere tutunurken ara sıra ayağı kayıyor fakat tüneklerde rahat duruyor plastik olan tünekleri ahşap tüneklerle değiştircem düzelir mi kendiliğinden yardımcı olursanız mutlu olurum gerçekten kafama takıldı :)
Merhaba forumumuza hoşgeldiniz 😊
Geçmiş olsun, fotoğraf paylaşırsanız sevinirim

farukpolats

Yeni Üye
Merhaba forumumuza hoşgeldiniz 😊
Geçmiş olsun, fotoğraf paylaşırsanız sevinirim
Hoşbulduk teşekkürler

tam odaklayamadım ama fotoğrafı ekledim biraz önce de kafesin çatısına tırmanmayı çalışırken aynı parmağı incitti sanırım biraz kızardı tünekte ayağını kaldırdığını gördüm

Ekli dosyalar

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Hoşbulduk teşekkürler

tam odaklayamadım ama fotoğrafı ekledim biraz önce de kafesin çatısına tırmanmayı çalışırken aynı parmağı incitti sanırım biraz kızardı tünekte ayağını kaldırdığını gördüm
Net olmamış ama, yeni kopmuş gibi, çünkü eskiden olmuş olsa kızarmadı.
Gece uyumadan önce fucidin krem sürebilirsiniz enfeksiyon kapmasın🤲

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Ayrıca tırnak çıkmaz artık böyle devam eder problem olmaz, ahşap tüneklerle değiştirin ki kaymasın👍, bakte oluşumu plastik tünekte çabuk olur

farukpolats

Yeni Üye
Peki düzenli krem kullanımında eski halini alır mı ? Kalıcı mıdır Teşekkürler inşallah iyi haberlerle dönüş sağlicam

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Ben doğuştan değilde anaçların daha yavruyken yemiş olabileceklerini düşünüyorum. Sizdeyken olmamış anladığım kadarıyla. Aldığınız kişi bu konuda bilgi vermedi mi? Kafes değişikliği olduysa bir süre acemilik çekecektir. Kafese Kütük tünekler sabitleyin işini birnebze kolaylaştırırsınız. Onun durumuna göre dizayn edin kafesini.

farukpolats

Yeni Üye
Ben doğuştan değilde anaçların daha yavruyken yemiş olabileceklerini düşünüyorum. Sizdeyken olmamış anladığım kadarıyla. Aldığınız kişi bu konuda bilgi vermedi mi? Kafes değişikliği olduysa bir süre acemilik çekecektir. Kafese Kütük tünekler sabitleyin işini birnebze kolaylaştırırsınız. Onun durumuna göre dizayn edin kafesini.
Teşekkürler evet bendeyken olmadı daha yeni sahiplendim önceki sahibi ben farkedince söyledim onunda bilgisi yok fazla teşekkürler yazınız için :)

Üst Alt