• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultan papağanımın ağzından su geliyor balgam gibi nefes almada zorluk ne yapmalıyım??!!???

mervemerve61

Yeni Üye
Hastalık Belirti Tarihi
18 Mar 2024
Sultan papağanım gayet iyiydi. Gün bpyu akşama doğru sesli şekilde nefes alıp vermeye başladı ama daha önce de yapmıştı hava alınca düzeldi. Önceki kadar kötü değildi nefes alıp vermesi fakat ağzından balgam gibi su geliyor arada çıkarıyor. Veterinerler de kapalı ne yapmalıyım? Çok yorgun duruyor kanatlarını bile toparlamakta zorluk çekiyor ve ishal olmuş

Ekli dosyalar

Sümeyya

Aktif Üye
Nerde yaşıyorsunuz veteriner önerilir belki, kuşunuz yem yiyor mu?

mervemerve61

Yeni Üye
Manisa turgutludayım kanatlı kuşlardan anlayan bi veterinere denk gelemedim. Onu da geçtik açık veteriner yok can çekişiyor sanki

mervemerve61

Yeni Üye
Sabah yemiş su da içmiş ben eve geldiğimde de iyi gibiydi bi anda bu duruma geldi

Sümeyya

Aktif Üye
Dışkıları açlık dışkısına benziyor, acil veterinerlik gibi ama açık yer yokmuş, izmire götürme imkanınız olsa orada kuşlara bakan veterinerler var . İnşallah bir an önce iyileşir

mervemerve61

Yeni Üye
Çok iyi yem yiyor normalde nasıl oldu anlamadım şoklar içerisindeyim izmire de götürürüm ama yolu kaldıramaz büyük ihtimalde hareket ederken bile zorlanıyor yatıyor

Sümeyya

Aktif Üye
Acaba yem harici bişey yemiş olabilir mi böyle aniden olduğuna göre bir zehirlenme vs