• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultan papağanımda kanat uçlarında ki kanama geçmiyor

Aliko2303

Yeni Üye
İyi günler kolay gelsin herkese benim 1 ay önce sahiplenmiş olduğum sultan papağanımda her iki kanat ucunda kanamalar var ve kanat altları morarmış durumda yarası geçmiyor sebebi ne olabilir ve ne yapmam lazım yardımcı olabilir misiniz (yara fotolarını da ekliyorum)7C2DC621-C11F-4DFD-AF8E-E3939878675A.jpeg7C2DC621-C11F-4DFD-AF8E-E3939878675A.jpeg

Ekli dosyalar

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Sırtı görünecek şekilde tünekte videosunu streamble üzerinden yükleyip linkini burada paylaşın lütfen. Ayrıca temiz peçete üzerine güncel dışkısını görebilir miyiz.

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Kafesi bana küçük geldi. Sanırım kuş kafeste çırpındıkça kanatlarını yaralıyor. Gecede yapıyor olabilir..ortamını geçe loş tutun. Kafesi mümkünse büyültün. Kuşa üç gün üst üste hergün tazeleyerek entrobac probiyotik verin. Entrobac probiyotik, Gerwit multivitamin ve BT amin Forte takviyeleri düzenli olarak kullanın.

İhsan Z.

Eski Forumcu
Moderator
Çeviri Ekibi
Kafes çok küçük muhabbet kuşu için bile uygun değil bence bu kafes ki siz papağan besliyorsunuz. Sultan papağanı kafesinde kuş kanatlarını sağa sola açabilmeli, kafes yeterince geniş olmalı. Lütfen daha büyük bir kafese alın. Kuşunuzun daha fazla hareket özgürlüğüne ihtiyacı var. Çok sevimli maşallah

Aliko2303

Yeni Üye
Kafesi bana küçük geldi. Sanırım kuş kafeste çırpındıkça kanatlarını yaralıyor. Gecede yapıyor olabilir..ortamını geçe loş tutun. Kafesi mümkünse büyültün. Kuşa üç gün üst üste hergün tazeleyerek entrobac probiyotik verin. Entrobac probiyotik, Gerwit multivitamin ve BT amin Forte takviyeleri düzenli olarak kullanın.
Normalde kafesi 65 lik yarası var diye başka kafese aldım ilaçları temin ettikten sonra kullanmaya başlayacağım çok teşekkür ettim

Aliko2303

Yeni Üye
Kafes çok küçük muhabbet kuşu için bile uygun değil bence bu kafes ki siz papağan besliyorsunuz. Sultan papağanı kafesinde kuş kanatlarını sağa sola açabilmeli, kafes yeterince geniş olmalı. Lütfen daha büyük bir kafese alın. Kuşunuzun daha fazla hareket özgürlüğüne ihtiyacı var. Çok sevimli maşallah
Evet şuan ki kafesi küçük yarası olduğu için bu kafese aldım çok Saolasın Allah razı olsun

Oğluştv

Aktif Üye
Aldığınızdan beri sürekli kanıyorsa tüy hastası olabilir, kuyruk tüylerinin de köklerine bakın kanlı ve iltihaplıysa olayın kafesle alakası yoktur

Üst Alt