• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultan papağanımda Dışkı yeme sorunu?

laedri

Aktif Üye
Sultan papağanım dışkısını yiyor günlük iki kere kafes temizliği yapıyorum. Araştırdığım kadarıyla zamanla hastalık yapan bır durum olabilirmiş. Ne kaynaklı olabilir ??

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Sultan papağanım dışkısını yiyor günlük iki kere kafes temizliği yapıyorum. Araştırdığım kadarıyla zamanla hastalık yapan bır durum olabilirmiş. Ne kaynaklı olabilir ??
Gerwit ve entrobac temin ediniz ayrıca grit kum ve kalamar kemiği de verin 👍

laedri

Aktif Üye
Gerwit ve entrobac temin ediniz ayrıca grit kum ve kalamar kemiği de verin 👍
Yazdığınız takviyeler sipariş verdim henüz elime ulaşmadı ama eşim bı eczacı ve yıllardır kuş bakan bı arkadasiyla bu konuyu konuşmuş oda bı şurup göndermiş dışkı sorunu için. Size özelden şurubun resmini atayım hemen Şehmus bey

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Yazdığınız takviyeler sipariş verdim henüz elime ulaşmadı ama eşim bı eczacı ve yıllardır kuş bakan bı arkadasiyla bu konuyu konuşmuş oda bı şurup göndermiş dışkı sorunu için. Size özelden şurubun resmini atayım hemen Şehmus bey
Buradan da atabilirsiniz 👍 sorun yok

Rüya Ç.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Size zootech polivit ten bahsetmis olabilirler mi? Bu cocuklara kullanilan bir vitamin kusunuza agir gelebilir :)

laedri

Aktif Üye
Size zootech polivit ten bahsetmis olabilirler mi? Bu cocuklara kullanilan bir vitamin kusunuza agir gelebilir :)
Kişinin kendisi vermis bu ilacı bildim bileli kendisi de kuş bakıyor ama nedir nasıldır bilemiyorum 🤷

Rüya Ç.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Kişinin kendisi vermis bu ilacı bildim bileli kendisi de kuş bakıyor ama nedir nasıldır bilemiyorum 🤷
Bosverin siz. Kuslarina bircok vitamin kullanmis biri olarak size en iyi vitamin Rohnfried in urunlerini tavsiye ederim. Gerwit vitamin oldukca basarili. 👍

laedri

Aktif Üye
Bosverin siz. Kuslarina bircok vitamin kullanmis biri olarak size en iyi vitamin Rohfried in urunlerini tavsiye ederim. Gerwit vitamin oldukca basarili. 👍
Bakayım dediginiz markaya da teşekkür ederim 👍 öncesinde muhabbet kuşu ve cennet papağanı baktım ama hiç gıda takviyesi vitamin tarzı kullanmamıştım şimdi ki beyfendi hircinlastikca uğraştırıyor bizi ne yapacağımızı şaşırıyoruz 🤦😃

Ayvalık Jumbo Muhabbet

Eski Forumcu
Moderatör
Üretici
Editör
Bu çocuk şurubu, genelde kuş üretimini ticari olarak düşünen, karadüzen üretim yapan, maliyeti düşürmeye çalışan üretimhaneler tarafından kullanılır. İçinde şeker, yapay tatlandırıcılar ve bir çok koruyucu kimyasal katkı maddesi var. Beşeri (insan) katkı ve ilaçlarını kesinlikle önermiyorum. Faydasından çok zararı vardır. Piyasada sadece kuşlar için üretilmiş bu kadar güzel takviye varken, risk almak gereksiz
Screenshot_20230331_014216_Drive.jpg

Üst Alt