• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Çözüldü! Sultan Papağanıma Yem

iclal

Aktif Üye
Merhaba papağanım paagan yemlerindeki siyah beyaz cekirdekleri o vitamin dedikleri enkli şeyleri yemiyor surekli yemini döküyor çok ziyan oluyor direk muhabbet kuşu yemi alsam olurmu acaba

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Merhaba. Yemin fotoğrafını ekler misiniz?
Renkli olan şeyler vitamin değil ekmek parçalarıdır,yememesi daha iyi. Damak zevkine uygun yem alabilirsiniz. İçinde renkli şeyler olmayan ve çekirdeği az olan.
Sultanlar da muhabbet kuşu yemi yiyor diye biliyorum ama besleyen arkadaşlar daha net yorum yapar.

iclal

Aktif Üye
Merhaba. Yemin fotoğrafını ekler misiniz?
Renkli olan şeyler vitamin değil ekmek parçalarıdır,yememesi daha iyi. Damak zevkine uygun yem alabilirsiniz. İçinde renkli şeyler olmayan ve çekirdeği az olan.
Sultanlar da muhabbet kuşu yemi yiyor diye biliyorum ama besleyen arkadaşlar daha net yorum yapar.
Anladim teşekkür ederim. golden wings ve adını hatirlayamadigim bir marka daha kullandım ikisindede çekirdekleri ve renkli şeyleri ayikladi sadece darı yulaf tarzı şeyleri yiyor.peki bilen biri varmı acaba renkli şeyleri olmayan çekirdeği az olan bir yem

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Muhabbet yemi alıp içine az çekirdek koyabilirsiniz.

@Semiha S. @Demet bükay sultan besliyor. Onlar hangi yemi kullanıyor yazar size.
Sitenin sponsorı6olan mamaistte de sultanlar için yem vardı diye hatırlıyorum. Özel karışımda yaptırabiliyorsunuz.

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Anladim teşekkür ederim. golden wings ve adını hatirlayamadigim bir marka daha kullandım ikisindede çekirdekleri ve renkli şeyleri ayikladi sadece darı yulaf tarzı şeyleri yiyor.peki bilen biri varmı acaba renkli şeyleri olmayan çekirdeği az olan bir yem
Versele laga verebilirsiniz çekirdek çok az içinde, renkli drajeler yok👍

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Ben darı çeşitleri ve aspurdan oluşan karışık yem kullanıyorum. Ayrıyetten bir tatlı kaşığı her güne ayrı sağlık tohumu, çekirdek, kenevir, çiğ susam, yulaf, keten tohumu veriyorum. Seçme şansı bırakmadan tüketiyorlar. Tohumları haftada bir tüketmiş oluyorlar.

iclal

Aktif Üye
Ben darı çeşitleri ve aspurdan oluşan karışık yem kullanıyorum. Ayrıyetten bir tatlı kaşığı her güne ayrı sağlık tohumu, çekirdek, kenevir, çiğ susam, yulaf, keten tohumu veriyorum. Seçme şansı bırakmadan tüketiyorlar. Tohumları haftada bir tüketmiş oluyorlar.
Hepsini tek tekmi alıyorsunuz

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Hepsini tek tekmi alıyorsunuz
Evet hepsini tek tek kilo işi alıyorum. Mamaist.com da satılıyor. @Şehmus BAKIR beyle görüşerek sizde ölçülü olarak alabilirsiniz. Çiğ susam ve keten tohumu hariç mamaistten aldım. Çiğ susamı bildiğimiz marketlerde satılan doğa yada Bağdat baharat hangisi denk gelirse ondan stokluyorum.

iclal

Aktif Üye
Evet hepsini tek tek kilo işi alıyorum. Mamaist.com da satılıyor. @Şehmus BAKIR beyle görüşerek sizde ölçülü olarak alabilirsiniz. Çiğ susam ve keten tohumu hariç mamaistten aldım. Çiğ susamı bildiğimiz marketlerde satılan doğa yada Bağdat baharat hangisi denk gelirse ondan stokluyorum.
Anladım ama bir kuşum var hepsinden tek tek alırsam çok fazla oluyor fiyatida aynı şekilde yinede önerileriniz için sağolun

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Sizde yarım kilo alın ya da daha az. Bir kuş için yarım kilo aylar gider. Hem onlar bizim can emanetimiz yeter ki iyi olsunlar fiyat hiç önemli değil bence. 😊

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Siz
Anladım ama bir kuşum var hepsinden tek tek alırsam çok fazla oluyor fiyatida aynı şekilde yinede önerileriniz için sağolun
Arkadaşımın da dediği gibi siz fazla almak zorunda değilsiniz. 250 Gr bile var. Siz sitedeki gramaja bakmayın Şehmus bey istediğiniz grmajda hazırlar. Cam kavanozda muhafaza eder aylarca kullanırsınız. Tercih sizin tabi biz sadece öneride bulunabiliriz.

iclal

Aktif Üye
Siz
Arkadaşımın da dediği gibi siz fazla almak zorunda değilsiniz. 250 Gr bile var. Siz sitedeki gramaja bakmayın Şehmus bey istediğiniz grmajda hazırlar. Cam kavanozda muhafaza eder aylarca kullanırsınız. Tercih sizin tabi biz sadece öneride bulunabiliriz.
Anladım 250 250 alsam peki hangi tohumdan ne kadar karıştırmam gerekiyor

Üst Alt