• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultan papaganım zor nefes aliyor gibi

ebrulihayat

Yeni Üye
Papaganim dun bu saatlerde rahatsizlandi sisti mamadan kesildi bugunde iyice durgunlasti nirmal veterinerden antibiyotik yazdilar ama kanatli hayvan veterineri yok

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Papaganim dun bu saatlerde rahatsizlandi sisti mamadan kesildi bugunde iyice durgunlasti nirmal veterinerden antibiyotik yazdilar ama kanatli hayvan veterineri yok
Merhaba video ekler misiniz bir görelim yardımcı oluruz

İhsan Z.

Eski Forumcu
Moderator
Çeviri Ekibi
Merhaba, çok geçmiş olsun. İkinci videoda durumu iyi görünmüyor. Bolu’da kanatlı uzmanı için bir internet araması yaptım ve Anadolu Veteriner Kliniği’ne rastladım. Kendim bizzat gidip tecrübe etmedim ama yine de arayıp bir danışabilirsiniz isterseniz.

ANADOLU Veteriner Kliniği
Ümit Erdoğan - Gsm Cep Tel : +90 532 667 98 59
Karaçayır Mah. Kocabey Sok. No: 16/A, İhsaniye/Gölyüzü, Merkez, Bolu

ebrulihayat

Yeni Üye
Su an itibariyle besleme yaomaya calistim ama kursak bos yani ole bogazindan sokayim yapayim olayinida yapamiyorum ben sabah yine ilaci var ama bos migdeye ilac ic ic halsiz dustu mutlu neseli cocuk 3 gunde söndu

İhsan Z.

Eski Forumcu
Moderator
Çeviri Ekibi
Yapamıyorsanız yakınlarda bir üretici varsa ona götürün o yapsın. Beslenmezse maalesef toparlayamaz. Yumurtayı iyice haşlayın, sarısını sıcak su ile karıştırın. Biraz ılımasını bekledikten sonra kaşıkla yedirmeye çalışın. Yemiyorsa lütfen götürün, çok önemli bir konu 😔

ebrulihayat

Yeni Üye
Uretici buldum bugun kursaktan besleme yapiyor kendi kuslarini ama size yapmam kursak patlarsa ani olum yasaniyor risk alamam sonra oldurdu dersiniz dedi iyi kotu kendi imkanimla bir kac yudum verebildim gaga ve tuy hastaligi teshis koydular

Üst Alt