• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultan papağanım yürüyemiyor ve kanadına da zarar verdi.

neurotoxin550

Yeni Üye
İyi akşamlar. Sultan papağanım yaklaşık 20 gündür yürüyemiyor ve dün gece yürüyemediği için kanatlarını çırparak sol kanadını sıkıştırarak kanatmış. Önce çevrede sultan papağanı besleyen kişilere danıştık. Ayaklarına her gün bengay sürdük. Dvid-3 vitamin verdik. Yaklaşık 5 gün önce ayakları için veteriner e götürdük. ayağında boyuna bir kırık olduğunu söyledi. verdiği ilaçları fotoğrafa ekleyeceğim. Ayrıca bu ilaçlar dışında kemik güçlendirici toz verdi. Bunları suyuna karıştırdık ve bazı günler içmediğini düşünerek şırınga ile içirmeye çalıştık. Sadece ağıza damla için elime alıyorum ve çok fazla rahatsız etmek istemiyorum çünkü çırpındıkça kendine zarar vermesinden korkuyorum. Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
İyi akşamlar. Sultan papağanım yaklaşık 20 gündür yürüyemiyor ve dün gece yürüyemediği için kanatlarını çırparak sol kanadını sıkıştırarak kanatmış. Önce çevrede sultan papağanı besleyen kişilere danıştık. Ayaklarına her gün bengay sürdük. Dvid-3 vitamin verdik. Yaklaşık 5 gün önce ayakları için veteriner e götürdük. ayağında boyuna bir kırık olduğunu söyledi. verdiği ilaçları fotoğrafa ekleyeceğim. Ayrıca bu ilaçlar dışında kemik güçlendirici toz verdi. Bunları suyuna karıştırdık ve bazı günler içmediğini düşünerek şırınga ile içirmeye çalıştık. Sadece ağıza damla için elime alıyorum ve çok fazla rahatsız etmek istemiyorum çünkü çırpındıkça kendine zarar vermesinden korkuyorum. Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.
Merhaba, Çok geçmiş olsun, bengay yerine voltaren veya dolgit krem alıp sürebilirsiniz eczaneden
Ağrıyı alır, kas gevşeticidir, rahat eder🤲
Sürünce masaj yapın lütfen, kafesden tünekleri çıkarın, zemine yumuşak bir malzeme serin, tırnakları takılmasın, suluk yemlik indirin rahat ulaşsın, kafesten çok fazla dışarı çıkarmayın, kırık zor iyileşir fakat güzel bakımla Allah ın izniyle düzelir😊🤲
Röhnfried ürünleri tavsiye ederim
Entrobac /probiyotik bağışıklık sistemi içindir
Gervit-w /multivitamin
BtAmin forte /tüy kas kemik yapısını destekler
Kanatlıoil d3/ kemik yapısını onarır
Bu 4 lü çok işinize yarar
%99 etki gösterir

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Elinizde bulunan vitaminler, d3 bebekler için beşeri ilaçtır, diğerleri petshop ürünü avicare ise veteriner ticari ilacıdır, çok rica ediyorum
Röhnfried ürünleri kullanın, onlar inanın işinizi, tedaviyi zorlaştırır

Üst Alt