• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultan papağanım yemi yemiyor kırıp atıyor

eyldnzsmsk

Yeni Üye
Merhaba dün sultan papağanı aldık yemini yiyo mu diye takip ediyoruz ama kırıp atıyor ne yapmalıyız?

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Editör
Merhaba görsellerini, videosunu paylaşırsnız ve tahmini kaç aylık olarak aldığınızı belirtirseniz Sultan sahibi arkadaşlarım daha net yorumlar sunar size 🌸

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Editör
Streamable.com üzerinden yükleyin videoyu.

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Editör
Bana yiyor gibi geldi. Çıtırtı seslerini de duyuyorum. Ama eve ortama yeni gelen kuşlarda zaten yem yememe iştahsızlık yada ısrarla su içmeme gibi belirtiler görülebilir bu normal bir süreç. Telaş etmeyin. Sağlıklı da duruyor. Ama yaşı cinsiyeti hakkında fikir beyan edemicem. Sultan tecrübesi olan arkadaşlarım yorumlar. Tabi eğer merak ediyorsanız. 🙂

eyldnzsmsk

Yeni Üye
Bana yiyor gibi geldi. Çıtırtı seslerini de duyuyorum. Ama eve ortama yeni gelen kuşlarda zaten yem yememe iştahsızlık yada ısrarla su içmeme gibi belirtiler görülebilir bu normal bir süreç. Telaş etmeyin. Sağlıklı da duruyor. Ama yaşı cinsiyeti hakkında fikir beyan edemicem. Sultan tecrübesi olan arkadaşlarım yorumlar. Tabi eğer merak ediyorsanız. 🙂
Çok teşekkürler bende endiselenmistim yemiyo diye.

Üst Alt