• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! Sultan papağanım yem yemiyor

wolkan1907

Yeni Üye
İyi akşamlar ben albino sultan papağanı aldım 4 gün oldu yanlız sadece Ballı kraker yedi yem yemiyor ve sadece ötüyor17514908138718247258862939836518.jpg

mortsvivants🥇

Eski Forumcu
Kafeskuslarıcom Öğrencisi
Kıdemli Üye
Plastik tünekleri tahta tünekle değiştirin. Kafes oldukça paslı, sultanlarda da kemirme huyu fazladır bütçeniz yettiği vakit değiştirmenizi öneririm. Ballı krakeri tamamen atın yerine dal darı verin.

wolkan1907

Yeni Üye
Teşekkür ederim iki çeşit yem koydum hem sultan papağanı yem hemde muhabbet kuşu yemi sadece kuş sesi açınca ötüyor konuşuyorum ama tepki vermiyor erkekmi dişimi bilmiyorum erkek diye aldım

Tuba K.🥇

Eski Forumcu
Forum Rehberi
Daha net fotoğraf eklerseniz hocalarımız yaşı ile ilgili bilgi verir size

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Teşekkür ederim iki çeşit yem koydum hem sultan papağanı yem hemde muhabbet kuşu yemi sadece kuş sesi açınca ötüyor konuşuyorum ama tepki vermiyor erkekmi dişimi bilmiyorum erkek diye aldım
Merhaba önce alışsın, size güvensin lütfen, sonra yem de yer şarkı da söyler😊🤲

wolkan1907

Yeni Üye
Anladım teşekkür ederim peki Ballı kraker yemi bitince kendi yemini yer degilmi ve konuşması için neler yapılabiliriz

mortsvivants🥇

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Anladım teşekkür ederim peki Ballı kraker yemi bitince kendi yemini yer degilmi ve konuşması için neler yapılabiliriz
Ballı krakerin bitmesini beklemeyin olduğu gibi çöpe atın. Kendi yemini yer, daldarı da verin. Konuşması için sabahları 15-20 dakika istediğiniz bir sesi dinletin, sık sık konuşun.

Üst Alt