• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Sultan papağanım yem yemiyor

Zişan

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
İshal yem yemiyor
Hastalık Belirti Tarihi
19 Ara 2024
Kullanılan İlaç
Probiyotik
Sultan papağanım yem yemiyor ağzına alıyor ama kırmadan bırakıyor sürekli uyuyor arada çok nadir arada bir beni görmeyince ötüyor normalde tünekte duruyor du artık tünekten tüneğe bile uçamıo

Ekli dosyalar

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Merhaba. Videosunu net şekilde ekler misiniz. Ne zamandır bu şekilde hava akımına maruz kaldı mı yada başka bir etken oldu mu yavrunuzu etkileyen. Tabana indiyse pek hayra alamet değil. Konumunuz İstanbul görünüyor. Kanatlı uzmandan destek almanız daha doğru olur. Ama yine de video ekleyin bakalım. Yemiyorsa mama yapıp beslemeniz gerekecek.

Zişan

Yeni Üye
Merhaba. Videosunu net şekilde ekler misiniz. Ne zamandır bu şekilde hava akımına maruz kaldı mı yada başka bir etken oldu mu yavrunuzu etkileyen. Tabana indiyse pek hayra alamet değil. Konumunuz İstanbul görünüyor. Kanatlı uzmandan destek almanız daha doğru olur. Ama yine de video ekleyin bakalım. Yemiyorsa mama yapıp beslemeniz gerekecek.
Watch unnamed | Streamable götürdüm aslında ilaç verildi mama yedigi için kursakdan beslemeye gerek yok dediler kafeste durmak istemiyor sürekli kafesin dışında bana gelmek istiyor aslında ara sıra ötüyor da ama çok kötü görünüyor halsiz dışında da sürekli kendini temizliyor ya da uyukluyor

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Veteriner teşhisi ne koydu peki. Hangi ilaçları verdi. Fotoda kafes tabanında durduğu için aciliyet olduğunu düşündüm ama video da daha iyi duruyor. Kusma öğürme gibi belirtiler var mı yoksa sadece halsizlik durgunluk mu var. Şuanki dışkılar ne durumda. Açlık dışkısı yapıyorsa beslemeniz gerekir.

Zişan

Yeni Üye
Veteriner teşhisi ne koydu peki. Hangi ilaçları verdi. Fotoda kafes tabanında durduğu için aciliyet olduğunu düşündüm ama video da daha iyi duruyor. Kusma öğürme gibi belirtiler var mı yoksa sadece halsizlik durgunluk mu var. Şuanki dışkılar ne durumda. Açlık dışkısı yapıyorsa beslemeniz gerekir.
Üşüttüğünü söyledi ama benim içim rahat etmedi kusma öğürtü yok sadece aşırı durgun ve uykulu arada ötüyor normal de ishaldi ama şuanda dışkısı biraz garip

Ekli dosyalar

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Enfeksiyon var dışkılarda hangi ilaçları kullanıyorsunuz