• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! Sultan papağanım yem kusuyor ve halsiz

gofrik

Yeni Üye
Merhabalar disi kuşum dün biraz halsizdi bende sicaktan bunalmistir ztn aksam diye uykusu gelmistir diye düşündüm. Ama sabah uyandigimda ustunde bir kac tane yem var agzida yem doluydu ve aşırı halsiz .ve agzinda yem cikartiyor kanatlari da titriyor gibi @Demet bükay @Şehmus BAKIR @Burçak A.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhabalar disi kuşum dün biraz halsizdi bende sicaktan bunalmistir ztn aksam diye uykusu gelmistir diye düşündüm. Ama sabah uyandigimda ustunde bir kac tane yem var agzida yem doluydu ve aşırı halsiz .ve agzinda yem cikartiyor kanatlari da titriyor gibi @Demet bükay @Şehmus BAKIR @Burçak A.
Merhaba geçmiş olsun
Yem bayat nem almış olabilir
Dün ne yedi?
Yemi değiştirin suyu tazeleyin
Entrobac probiyotik verin 3 gün üst üste

gofrik

Yeni Üye
Merhaba geçmiş olsun
Yem bayat nem almış olabilir
Dün ne yedi?
Yemi değiştirin suyu tazeleyin
Entrobac probiyotik verin 3 gün üst üste
Ablam iki gun once benden habersiz vilmectin yapmis dozunu fazla kaçırmış olabilir mi ? Yemlerini değiştireceğim hemen dün normalde yemedigu mamadan yedi onuda iki üç gündür değiştirmiyordum yemiyor diye Bi de dün buzluktan yaban mersini çıkartıp vermiştim ama baya yumusamasinu bekledim vermeden önce de baktım tadına soğuk degildi ama dokunmus olabilir mi

Son düzenleme:

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Ablam iki gun once benden habersiz vilmectin yapmis dozunu fazla kaçırmış olabilir mi ? Yemlerini değiştireceğim hemen dün normalde yemedigu mamadan yedi onuda iki üç gündür değiştirmiyordum yemiyor diye Bi de dün buzluktan yaban mersini çıkartıp vermiştim ama baya yumusamasinu bekledim vermeden önce de baktım tadına soğuk degildi ama dokunmus olabilir mi
Bu yazdıklarının hepsi etki eder
Vilmectin hariç
Normal yem su ver ablacığım 😊
Bayat yem mama yapmış büyük ihtimalle
Geçmiş olsun 😊🤲

gofrik

Yeni Üye
Bu yazdıklarının hepsi etki eder
Vilmectin hariç
Normal yem su ver ablacığım 😊
Bayat yem mama yapmış büyük ihtimalle
Geçmiş olsun 😊🤲
Çok teşekkür ederim yemlerini sularını hepsini degistirdim veterinere götürmem gerekiyor mu peki 🙏 Hala cok halsiz ve hiç bisi yemedi su da içmedi hic

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Çok teşekkür ederim yemlerini sularını hepsini degistirdim veterinere götürmem gerekiyor mu peki 🙏 Hala cok halsiz ve hiç bisi yemedi su da içmedi hic
Rica ederim geçmiş olsun
El besleme yapın aç kalmasın aparatsız şiringa ile besleyin lütfen
Veteriner de besleme önerecektir

gofrik

Yeni Üye
Rica ederim geçmiş olsun
El besleme yapın aç kalmasın aparatsız şiringa ile besleyin lütfen
Veteriner de besleme önerecektir
Merhaba veterinere götürdüm durumu çok iyi görünmüyor diye bir sürü ilac verdi elden besleyin kendi beslenene kadar dedi ama ilaclar ağır gelir mi antibiyotik 10 gün Bi damla suluguna damlat dedi sonra mikostatin surubu verdi her gün ağızdan siringa ile vereceksin dedi aminoacid probiyotik verdi 15 gün devam edin dedi ilaclara

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhaba veterinere götürdüm durumu çok iyi görünmüyor diye bir sürü ilac verdi elden besleyin kendi beslenene kadar dedi ama ilaclar ağır gelir mi antibiyotik 10 gün Bi damla suluguna damlat dedi sonra mikostatin surubu verdi her gün ağızdan siringa ile vereceksin dedi aminoacid probiyotik verdi 15 gün devam edin dedi ilaclara
Kanatlı uzmanı yaa söylediklerini yapın inşallah düzelir😊🤲

Üst Alt