• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultan papaganim uçamiyor acil yardim

Zekiye Alan

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
Uçamıyor tüy döküyor
Hastalık Belirti Tarihi
6 Eki 2024
Merhaba yaklasik 1 yaşında erkek sultan papağanım var tüy doneminden sonra kuyruk ve kanat tuyleri dokulmeye basladi bazilarini da kendi kirdi dolayisiyla kanat ve kuyruğu güçsüzlesti 1 aydir uçamıyor kocaelideyim vetler biz bakamayiz dedi istanbula goturucem ama öğrenciyim aracim yok bu soğukta nasil goturucem bilmiyorum uçmak istiyor ucamadikca surekli düşüyor üzülüyorum bunun disinda nesesi yem yemesi her seyi iyi bilgili biri yardimci olabilir mi lütfen

Ekli dosyalar

Dryyyyyy

Paylaşımcı
Uçmasın bı süre bence uçmaya çalıştıkça kanatları acır dahada kötü olur zamanla iylesir vitamin bide sık banyo iyi geliyor ama usutmemesi lazim

Zekiye Alan

Yeni Üye
Uçmasın bı süre bence uçmaya çalıştıkça kanatları acır dahada kötü olur zamanla iylesir vitamin bide sık banyo iyi geliyor ama usutmemesi lazim
Zamanla iyilesir mi gercekten endiseliyim cok ve hangi vitamini kullanmasi gerek vet suyuna damlatilan vitaminlerden verme dedi agizdan damlatilan olmasi lazimmis

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Merhaba yaklasik 1 yaşında erkek sultan papağanım var tüy doneminden sonra kuyruk ve kanat tuyleri dokulmeye basladi bazilarini da kendi kirdi dolayisiyla kanat ve kuyruğu güçsüzlesti 1 aydir uçamıyor kocaelideyim vetler biz bakamayiz dedi istanbula goturucem ama öğrenciyim aracim yok bu soğukta nasil goturucem bilmiyorum uçmak istiyor ucamadikca surekli düşüyor üzülüyorum bunun disinda nesesi yem yemesi her seyi iyi bilgili biri yardimci olabilir mi lütfen
Merhaba, istediği kadar uçsun, maşallah tüy hastası değil
Çok da yakışıklı bir beyefendi 💓😊🥰🐦
Röhnfried ürünleri tavsiye ederim
Entrobac /probiyotik bağışıklık sistemi içindir
Gervit-w /multivitamin
BtAmin forte /tüy kas kemik yapısını destekler
Size bt amin forte yardım edecek haftada 2 defa yarım suluğuna 8 damla damlatın maximum 8 saat duracak
Endişe etmeyin dzelir🥰🤲
Yulaf doğal probiyotiktir tüy dönemi çok faydalıdır🥰🤲

Zekiye Alan

Yeni Üye
Yazınız beni cok mutlu etti umarim düzelir kanatlarindaki tuylerin çoğunu döküp uçamayınca endişelendim cok teşekkürler 🥰