• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Veteriner! Sultan papağanım tüylerini yoluyor

Roku

Yeni Üye
Kullanılan İlaç
Bitter beak sprey, Avisol-A vitamin
Veteriner hekime götürdük. Vitamin ve sprey verdi. Söylendiği gibi kullanıyoruz fakat bir değişim olmadı. Gün içinde kuş mutlu görünüyor uçuyor sevmemize izin veriyor fakat tüylerini her boş olduğu an yoluyor. Koparıp ciyaklıyor.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:

Tarık T.

Eski Forumcu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Dış parazit uygulaması yapıldı mı hekim kanatlı uzmanı mıydı tüy hastalığı da olabilir ancak boyunluk takılması gerekli diye düşünüyorum kendine daha fazla zarar verebilir. Verilen vitamin ve spreyin resmini de eklermisiniz. Sultan konusundaki tecrübeli arkadaşları etiketliyorum. @Demet bükay @Mustafa27 @Semiha S. @İhsan Z.

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Dış parazit uygulaması yapıldı mı hekim kanatlı uzmanı mıydı tüy hastalığı da olabilir ancak boyunluk takılması gerekli diye düşünüyorum kendine daha fazla zarar verebilir. Verilen vitamin ve spreyin resmini de eklermisiniz. Sultan konusundaki tecrübeli arkadaşları etiketliyorum. @Demet bükay @Mustafa27 @Semiha S. @İhsan Z.
Merhaba parazit ölmemiş ciyaklama bu yüzden
Vilmectin, zimec, avromec, baymec
Bunlardan birini temin edin
Ensesine 1 damla damlatın ve masaj yapın 15 gün sonra tekrar uygulayın 3-4 ay sonra tekrarlayın geçmiş olsun 😊

Roku

Yeni Üye
Merhaba parazit ölmemiş ciyaklama bu yüzden
Vilmectin, zimec, avromec, baymec
Bunlardan birini temin edin
Ensesine 1 damla damlatın ve masaj yapın 15 gün sonra tekrar uygulayın 3-4 ay sonra tekrarlayın geçmiş olsun 😊
Söylediğiniz ilaçları en güvenli nereden alabilirim? Bir de tüyünü koparttiktan sonra ciyaklıyor. Acaba parazitten ziyade onun acısından ciyaklıyor olabilir mi? Veya bu hastalığa stresden dolayı yakalanmış olabilir mi? Veteriner öyle demişti de. Yanlış anlamayın merak ettiğim için soruyorum. Yani parazit olduğunu nasıl anladınız? İlginiz için teşekkürler.

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Söylediğiniz ilaçları en güvenli nereden alabilirim? Bir de tüyünü koparttiktan sonra ciyaklıyor. Acaba parazitten ziyade onun acısından ciyaklıyor olabilir mi? Veya bu hastalığa stresden dolayı yakalanmış olabilir mi? Veteriner öyle demişti de. Yanlış anlamayın merak ettiğim için soruyorum. Yani parazit olduğunu nasıl anladınız? İlginiz için teşekkürler.
Kullandığınız sprey paraziti öldürmez, cildi de tahriş eder, yumurtalar sprey ile ölmez
Estağfurullah
Veteriner malzemesi satan yerlerde oluyor alabilirsiniz, bence parazit
Geçmiş olsun

Roku

Yeni Üye
Kullandığınız sprey paraziti öldürmez, cildi de tahriş eder, yumurtalar sprey ile ölmez
Estağfurullah
Veteriner malzemesi satan yerlerde oluyor alabilirsiniz, bence parazit
Geçmiş olsun
Veteriner malzemesi satan yerden kastınız?

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Veteriner malzemesi satan yerden kastınız?
Hayvan malzemeleri satan veterinerler var, medical malzemeler, yemler vs vs. Oradan alınabilir, muayene olmuyor onlarda, ilaçlar ve yemler malzemeler oluyor

Üst Alt