• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultan papaganim tuylerini kabartip titriyor

Ebru00

Yeni Üye
Merhabalar, sultan papaganim ozellikle ben odaya yeni girince titriyor. Bir sure sonra geciyor ama 3 4 dakika tuylerini de hafif kabartip titriyor. Bakmaya baslayali yaklasik 3 hafta olacak ve 2 aylik bir erkek. Elimi kafese sokup alistirmaya calisiyorum konusuyorum ama beni isiriyor. Daha cok az zaman oldu alismasini beklemiyorum hemen ama acaba boyle yaparak strese mi sokuyorum benden daha mi cok korkuyor anlayamadim.

Ekli dosyalar

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Bir süre ellemeyin size ve odaya alışsın, sultanlar çabuk strese girerler

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Merhabalar, sultan papaganim ozellikle ben odaya yeni girince titriyor. Bir sure sonra geciyor ama 3 4 dakika tuylerini de hafif kabartip titriyor. Bakmaya baslayali yaklasik 3 hafta olacak ve 2 aylik bir erkek. Elimi kafese sokup alistirmaya calisiyorum konusuyorum ama beni isiriyor. Daha cok az zaman oldu alismasini beklemiyorum hemen ama acaba boyle yaparak strese mi sokuyorum benden daha mi cok korkuyor anlayamadim.
Dışkılar iyi değil malesef, zeolit tozu kullanmalısınız, ve entrobac probiyotik verin 3 gün üst üste

Üst Alt