• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultan papağanım tüy yoluyormu dokuyormu

EzgiA

Müdavim
Kıdemli Üye
Merhaba. Tüy Döneminde Bence Çünkü Tüy Yolma Hastalığı Böyle Olmuyor. Ama Diskilari Problemli Gibi Kullandığınız Takviyeler Var mı? Zeolit Tozunu Onerebilirim. Parazit Varsa İyi Gelir @Burçak A.

ardoztrrk

Paylaşımcı
Kıdemli Üye
Merhaba. Tüy diplerinde herhangi bir kan göremedim. Kuşunuzun kanat altlarını ve kuyruk diplerini kontrol eder misiniz? Eğer herhangi bir kan, kan lekesi ve anormal siyahlık (kan pıhtısı) yok ise tüy döküm dönemindedir, haftada 2 gün BT-Amin Forte takviyesi yapınız sürece ek olarak yumurta maması, sebze ve meyve vererek süreci en sağlıklı ve kısa sürede atlatmasını sağlayınız.

papağan selami

Aktif Üye
Merhaba. Tüy diplerinde herhangi bir kan göremedim. Kuşunuzun kanat altlarını ve kuyruk diplerini kontrol eder misiniz? Eğer herhangi bir kan, kan lekesi ve anormal siyahlık (kan pıhtısı) yok ise tüy döküm dönemindedir, haftada 2 gün BT-Amin Forte takviyesi yapınız sürece ek olarak yumurta maması, sebze ve meyve vererek süreci en sağlıklı ve kısa sürede atlatmasını sağlayınız.
Teşekkürler

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Kafes temizliğinde kullanabilirsiniz ancak ben tüylerinde bir problem görmedim