• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultan papağanım sürekli uyuyor ve durgun

Hacwr

Yeni Üye
1 hafta önce aldığım sultan papağanım sürekli kabarık ve uyuyor bir de sürekli sevilmeyi istiyor. Kendisi söylenilene göre daha 3 aylık yavru ama bana pek yavru gibi de gelmiyo açıkçası acaba hasta mı neden böyle yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Melisa41

Tutkulu
1 hafta önce aldığım sultan papağanım sürekli kabarık ve uyuyor bir de sürekli sevilmeyi istiyor. Kendisi söylenilene göre daha 3 aylık yavru ama bana pek yavru gibi de gelmiyo açıkçası acaba hasta mı neden böyle yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Merhaba Fotoğrafını ve kısa bir videosunu görebilir miyiz acaba

Mert.

Eski Forumcu
Birde dışkı fotorafi ni gorebilirmiyiz

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Hoş geldiniz ailemize 🙏 öncelikle boyalı gazete kağıdı kullanmayın, mümkünse de tabana ızgara alın dışkısıyla teması engelleyin Temiz peçete üzerinde yeni yapılmış dışkısını görelim. Videosunu da streamable üzerinden yükleyin ve linkini buraya ekleyin 🙏

Hacwr

Yeni Üye
Hoş geldiniz ailemize 🙏 öncelikle boyalı gazete kağıdı kullanmayın, mümkünse de tabana ızgara alın dışkısıyla teması engelleyin Temiz peçete üzerinde yeni yapılmış dışkısını görelim. Videosunu da streamable üzerinden yükleyin ve linkini buraya ekleyin 🙏

Mert.

Eski Forumcu
Bana dışkısı normal gibi gelmedi hocalarım görünce birşey yazacaklardir

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Kuşu durumu acil görünüyor, nerede ikamet ediyorsunuz bir kanatlı uxmanına götürmeniz öneririm acilen. @Şehmus BAKIR hocamız da bir görsün 🙏

Melisa41

Tutkulu
Bahçelievlerde ikamet ediyorum bir veterinere götürsem ilgilenirler mi acaba
Her veteriner kuşlardan anlamıyor boş yere ilaç veriyorlar buda hayvanın vücudunu yoruyor kanatlı uzmanı veya hayvan hastanesi varsa daha iyi olur bence ama siz bilirsiniz tabii

Hacwr

Yeni Üye
Her veteriner kuşlardan anlamıyor boş yere ilaç veriyorlar buda hayvanın vücudunu yoruyor kanatlı uzmanı veya araştırma hastanesi varsa daha iyi olur bence ama siz bilirsiniz tabii
Teşekkür ederim eğer bulabilirsem bi kanatlı uzmanına göstericem son çare veterinere götürürüm en olmadı

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
İştahtan kesilmiş olabilir. Bu süre zarfında beslemeniz gerekebilir. Şırınga yardımıyla. Kanatlı uzman şart. Çünkü evet kuş hiç iyi gözükmüyor 😕🙏🏻

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Moderatör
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Tünekte sabit dururken bir video atar mısınız? Birde gazete sermeyin tabana yerse zehirlenir

Üst Alt