• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! Sultan Papağanım Sürekli Dışarıya Bakıyor

J_LO

Yeni Üye
Sultan Papağanım sureklı olarak lambaya konup akşama kadar uçan kuşları izliyor onları görüp heyecanlanıyor ve ötüyor normalde ise ötmüyor lambadan indirmeye çalışınca da sinirlenerek ses çıkarıp ısırıyor ne yapmalıyım? Normalde benden korkmuyor elime geliyor. Sürekli olarak yükseğe konuyor ama.

Son düzenleme:

J_LO

Yeni Üye
Sultan Papağanım sadece dişi sultan papağanı sesi açtığımda ötüyor Acaba dişi mi? Birde sizce kaç yaşında?

Saewt

Aktif Üye
Sultan Papağanım sadece dişi sultan papağanı sesi açtığımda ötüyor Acaba dişi mi? Birde sizce kaç yaşında?
Papağan şuan yanağında ki kırmızılığa bakılırsa erkek gibi duruyor kafasındaki tüy uzunluğu ve ayak yapısına bakılırsa yavru olmadığı en az 1 yaşında olduğunu tahmin ediyorum

J_LO

Yeni Üye
Papağan şuan yanağında ki kırmızılığa bakılırsa erkek gibi duruyor kafasındaki tüy uzunluğu ve ayak yapısına bakılırsa yavru olmadığı en az 1 yaşında olduğunu tahmin ediyorum
[/QUOTE]
Çok teşekkürler peki üstteki soruma da cevap verir misiniz?

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Merhaba ailemize hoşgeldiniz 😊
Kafeste biraz daha eğitim verin..elinizden yem verin alışsın iyice, konduğu yeri ona unutturun eğer imkanınız varsa kafesi yükseğe asın biraz.cinsiyeti net değil eğer kur ötüşü varsa erkek

Üst Alt