• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultan papağanım son günlerde halsiz

erhan kaya

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
İshal,halsizlik,yem yememe
Hastalık Belirti Tarihi
5 Mar 2025
Kullanılan İlaç
Bytril 0.5
Merhaba.sultan papağanım 3 4 gündür halsiz sürekli tünekte uyuma vaziyetinde.ishal i sarı kusması vardı geçti.ama hala halsiz ve sürekli kabarık.yem yemiyor.ne yapmam gerek

Mert G.

Eski Forumcu
Streamble üzerinden videosunu ve dışkısını görelim

erhan kaya

Yeni Üye
Dün baktım dıskısı poposuna yapışıp kurumuştu temizledim birdefa dıskı yaptı.yemyesildi ve baya büyük sıvıydı.şimdi dal darı yiyor kursak boş dışkı yok

Ekli dosyalar

mortsvivants

Eski Forumcu
Dün baktım dıskısı poposuna yapışıp kurumuştu temizledim birdefa dıskı yaptı.yemyesildi ve baya büyük sıvıydı.şimdi dal darı yiyor kursak boş dışkı yok
Epey geç dönmüşsünüz konunuza. Güncel dışkılarını görelim biz de. Kullandığınız takviye var mı? Ve o ilacı sonrasında kullandınız mı? Streamble.com üzerinden videosunu da ekleyin. Bu çocuğu kanatlı uzmanı görse iyi olur.

Mert G.

Eski Forumcu
Elle besleme yapılması gerekiyor vücudu halsız düşmüş tür

erhan kaya

Yeni Üye
Kakası normale döndü.sadece dal darı yiyor kursagı boş gibi.doktorun veriği ilaçlar bunlar ama isimlerini bilmiyorum.birde burun deliklerine bakarmısınız.dal darıyıda ağzında çevirip duruyor.video yükleyemiyorum nefes alıp verirken göğsü şişip sönüyor.ve burun deliklerinde sıvı gelip geri gidiyor

Ekli dosyalar

erhan kaya

Yeni Üye
Kakası normale döndü.sadece dal darı yiyor kursagı boş gibi.doktorun veriği ilaçlar bunlar ama isimlerini bilmiyorum.birde burun deliklerine bakarmısınız.dal darıyıda ağzında çevirip duruyor.video yükleyemiyorum nefes alıp verirken göğsü şişip sönüyor.ve burun deliklerinde sıvı gelip geri gidiyor

Ekli dosyalar

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Enfeksiyon var bayağı demek ki, antibiyotik ve vitaminler vermiş anladığım kadarıyla inşallah iyi gelir 🤲🌸

Üst Alt