• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultan papağanım sık kaşınıyor ve kanatları dökülüyor

handan

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
kaşıntı-kanat kuyruk tüyü dökülmesi
Hastalık Belirti Tarihi
11 Ocak 2023
Kullanılan İlaç
NOVA CARE SPREY ÇOK GÜNÜNDE KULLANILMADI
Merhaba sultan papağanım 8 aylık ishal geçirmişti artık normale döndü sağlıklı lakin uzun kanatlarında dökülme oldu, 1,5 aydırda aşırı kaşınıyor kepekleri dökülüyor ve kanatlarıda ara ara dökülmeye devam ediyor parazitten şüpheleniyorum üretici bir arkadaşımdan ivermektin ve sülfadimidin aldım ama vermekte emin olamadım yardımcı olabilir misiniz

Mustafa27

Eski Forumcu
Moderator
Redaktör
Merhaba sultan papağanım 8 aylık ishal geçirmişti artık normale döndü sağlıklı lakin uzun kanatlarında dökülme oldu, 1,5 aydırda aşırı kaşınıyor kepekleri dökülüyor ve kanatlarıda ara ara dökülmeye devam ediyor parazitten şüpheleniyorum üretici bir arkadaşımdan ivermektin ve sülfadimidin aldım ama vermekte emin olamadım yardımcı olabilir misiniz
Vilmectin temin ederek ensesine deriye temas edecek şekilde bir damla damlatarak ovalayınız 15 gün sonra 1 kez daha uygulamanız gerek ondan sonra 6 ayda bir kez yapılıyor vilmectin mamaist.com destek hattından temin edebilirsiniz

Üst Alt