• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

TahminEt Sultan papağanım sanki ağzında sürekli bir şey geveliyor normal mi

Çiko26

Yeni Üye
Bu gün kuşum üst gagasını alt gagasına sürtüyor sanki ağzında bir şey varmış gibi geveliyor gibi kontrol ettim ama bir şey görünmüyor yaşayan varmı

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Bu gün kuşum üst gagasını alt gagasına sürtüyor sanki ağzında bir şey varmış gibi geveliyor gibi kontrol ettim ama bir şey görünmüyor yaşayan varmı
Merhaba forumumuza hoşgeldiniz
gaga gıcırdatma yapıyor büyük ihtimalle, şekerleme yaparken gaga gıcırdatma olur normaldir😊😊streamable.com üzerinden kısa bir video paylaşır mısınız lütfen görelim

Çiko26

Yeni Üye
Yem yiyor ama sanki böyle alt gagadaki oyuntuyu sürekli üst gagayla bir şey yapıyor gibi

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Yem yiyor ama sanki böyle alt gagadaki oyuntuyu sürekli üst gagayla bir şey yapıyor gibi
Merhaba bu yakışıklı arkadaşımın😊🤲 dil altına yem kabuğu yapışmış olabilir, dilde yara, kızarma vs var mı?

Çiko26

Yeni Üye
Merhaba bu yakışıklı arkadaşımın😊🤲 dil altına yem kabuğu yapışmış olabilir, dilde yara, kızarma vs var mı?
Pek göremedim ellettirmiyor şuan peki bu kabuğu nasıl temizleyebilirim yada yara varsa nasıl geçiririm yarın daha dikkatli bakayım ama hala devam ediyır

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Pek göremedim ellettirmiyor şuan peki bu kabuğu nasıl temizleyebilirim yada yara varsa nasıl geçiririm yarın daha dikkatli bakayım ama hala devam ediyır
Dilde beyzalama, kızarma, şişme varsa mutlaka veteriner hekim görmeli
Eğer kabuksa şiringa ile su verin

Üst Alt