• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultan papağanım öldü

beratcan022

Yeni Üye
Merhabalar yaklaşık bir hafta önce petshoptan yavru wifi cinsi sultan papağanı aldım hemen ele alıştı tüm gerekli malzemelerini aldım fakat birkaç gün önce çok halsizleşmeye başladı sürekli kabarıp uyumaya başladı normaldir dedim fakat bugün eve girdim kuşa bakmaya gittim ama altta hareketsizce yatıyordu zar zor nefes alıyordu bir kaç dakika sonrada vefat etti birşeyinimi eksik ettim vicdan azabı çekiyorum şuan neden olmuş olabilir lütfen yardım edim

mortsvivants

Tutkulu
Eğer ters bir durum yaşanmadıysa, tüketmemesi gereken bir şey tüketmediyse siz almadan önce hastaymış diye düşünüyorum ne yazık ki. Yetersiz bakım, sağlıksız yaşam ortamı en büyük etken. Başınız sağolsun, kendizini suçlamayınız siz elinizden geleni yapmışsınız. 🙏🏻 Acınızı az da olsa hafifletmek adına yeni bir canı hayatınıza alabilirsiniz. Bu noktada almadan önce kuşun kendisini ve dışkı resimlerini paylaşırsanız hocalarım bu konuda yardımcı olur sizlere. Tekrardan başınız sağolsun.

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Başınız sağolsun 😞 Her şey olabilir ancak aniden hastalanması için zehirlenme olması, iç kanama gibi ölüm sebepleri lazım. Zaten aldığınızda da hasta olabilir..

beratcan022

Yeni Üye
Teşekkür ederim ve birşey farkettim aldığım petshopdaki adam bana yemi yiyip yemediğini kontrol et belki yavru olduğu için yiyemez gibi bişeyler söyledi bende baya dikkatli davrandım gayet güzel yiyiyordu hatta bayağı iştahlıydı ama şimdi baktığımda göğsü bıçak gibi olmuş açlıktanmı olmuştur bu yoksa hastalıktan dolayımı😔

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Yavrulukta kemik ele gelir, aç ise dışkısı beyaz veya sadece su olur

Üst Alt