• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultan papağanım normalde çok canlı ve enerjikken dün akşamdan beri çok durgu, gözlerini kısıyor ve ötmesi sessizleşti çok nadir tepki veriyor.

metecansayiner

Yeni Üye
Kullanılan İlaç
Su vitamini
Sultan papağanım çok nadir tepki veriyor çok enerjiktir karga gibi avazı çıktığı kadar bağırır ama dün akşamdan beri eski enerjisi yok, çok korkuyorum sebebi nedir? Bir de gözlemlerime göre çok şu içmeye başladı. Lütfen yardımcı olur musunuz?

Tarık T.

Eski Forumcu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Güncel durumunun gözükeceği bir video ve altına beyaz peçete serip birikmiş dışkı resmi eklermisiniz.

metecansayiner

Yeni Üye

Ekli dosyalar

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Kuşunuz üşütmüş olabilir, kanatlı uzmanına götürün

metecansayiner

Yeni Üye
Kuşunuz üşütmüş olabilir, kanatlı uzmanına götürün
Hislerim kuvvetlidir ve kötü şeyler hissediyorum ve edirne'de yaşıyorum açık veteriner de maalesef yok. Ve kuşumu da tanıyorum ilk defa bu kadar güçsüz gördüm aşşağı iniyor ve orda gözlerini kapatıyor gerçekten çok korkuyorum bu gece götüremem her yer kapandı yarın sabah götüreceğim fakat umarım geç olmaz

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Hislerim kuvvetlidir ve kötü şeyler hissediyorum ve edirne'de yaşıyorum açık veteriner de maalesef yok. Ve kuşumu da tanıyorum ilk defa bu kadar güçsüz gördüm aşşağı iniyor ve orda gözlerini kapatıyor gerçekten çok korkuyorum bu gece götüremem her yer kapandı yarın sabah götüreceğim fakat umarım geç olmaz
Burayı arayıp kuştan anlayan veteriner olup olmadığını sorun derim

Ekli dosyalar

metecansayiner

Yeni Üye
Burayı arayıp kuştan anlayan veteriner olup olmadığını sorun derim
Konuştum efendim ama maalesef kapattıklarını söyledi.. Bu gece ona yapabileceğim bir şey önerir misiniz sabah 9 gibi kalkıp götüreceğim onu? Bu gece ne yapabilirim sizce?

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Konuştum efendim ama maalesef kapattıklarını söyledi.. Bu gece ona yapabileceğim bir şey önerir misiniz sabah 9 gibi kalkıp götüreceğim onu? Bu gece ne yapabilirim sizce?
Evinizde antibiyotik var mı? Bir de yem yedi mi? Bir diğer soru da evinizde şırınga ve multivitamin var mı?

metecansayiner

Yeni Üye
Evinizde antibiyotik var mı? Bir de yem yedi mi? Bir diğer soru da evinizde şırınga ve multivitamin var mı?
Vitamin olarak suyuna damlattığım vitaminimiz var ve yem yemedi. Şu çok içiyor suyuna yine vitamin damlattım hocam suyunu yine çok içiyor.

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Vitamin olarak suyuna damlattığım vitaminimiz var ve yem yemedi. Şu çok içiyor suyuna yine vitamin damlattım hocam suyunu yine çok içiyor.
Muhtemelen ateşi var vitaminli su içiyorsa iyi. Şimdi o zaman yumurtayı haşlayın, suyla yoğurt kıvamına getirin çay kaşığı ile yedirin
Kuşlar için antibiyotik mi hocam? Ondan yok maalessf daha önce hiç hasta olmadığı için
Yok sizin için olandan augumentin, cipro da olabilir

metecansayiner

Yeni Üye
Muhtemelen ateşi var vitaminli su içiyorsa iyi. Şimdi o zaman yumurtayı haşlayın, suyla yoğurt kıvamına getirin çay kaşığı ile yedirin
Yok sizin için olandan augumentin, cipro da olabilir
Pekii yumurtanın beyazıyla sarısıyla birlikte mi? Onu suyla ezdikten sonra içerse kendine gelir mi hocam?

metecansayiner

Yeni Üye
Tamam hemen yumurta haşlıyorum.. Yarın sabaha kadar direncini yerine getirmem lazım sabah 9 gibi hemen onu götüreceğim..

Üst Alt