• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultan papağanım nöbet geçiriyor

Sultan Fıstık

Yeni Üye
2 yıldır bende olan 3,5 yaşındaki Sultan papağanım yaklaşık 1 yıl önce uçarken kapıya çarpmıştı. 1 aydır kafasını sola yatırıyordu. 6 gün önce aynı gün iki kez nöbet geçirdi. Kendini kasıyor felç geçirmiş gibi. Veterinere götürdüm Keppra, Bytril, ve Hyperimmun 44 verdi o günden beri kullanıyorum. Kuşumu o günden beri elle besliyoruz, hiç hareket etmeden bakıyor, yeme eğilmiyor. Dışkısını ekliyorum salmonella gibi ama bu süreçte yapabileceğim farklı bir şey bilen var mıdır?

Ekli dosyalar

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
2 yıldır bende olan 3,5 yaşındaki Sultan papağanım yaklaşık 1 yıl önce uçarken kapıya çarpmıştı. 1 aydır kafasını sola yatırıyordu. 6 gün önce aynı gün iki kez nöbet geçirdi. Kendini kasıyor felç geçirmiş gibi. Veterinere götürdüm Keppra, Bytril, ve Hyperimmun 44 verdi o günden beri kullanıyorum. Kuşumu o günden beri elle besliyoruz, hiç hareket etmeden bakıyor, yeme eğilmiyor. Dışkısını ekliyorum salmonella gibi ama bu süreçte yapabileceğim farklı bir şey bilen var mıdır?
Kuşunuz salmonella teşhisi mi konuldu yoksa beyin sarsıntısına bağlı ataksi mi?

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Hyperimmun 44 şurup kullanıyorum ama hala etkili bir sonuç göremedim. Keppra etkisi geçince kafası yine geri gidiyor ve hala yemiyor.
Siz ek olarak bt amin forte de temin edin, yarım suluğa 8 damla haftada 3 gün verin

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Salmonella varsa Baytril işe yarar dışkı biraz ona benziyor ama kafa travması da geçirmiş, epileptik ilaç tedavi eder mi emin değilim

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Hyperimmun 44 şurup kullanıyorum ama hala etkili bir sonuç göremedim. Keppra etkisi geçince kafası yine geri gidiyor ve hala yemiyor.
Merhaba, keppra mı verildi, çok etkili sinir sistemi(epilepsi nöbetleri) içindir, veteriner hekim verdi ise mutlaka kullanın, sonuç çok olumludur

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Keppra yı uzun süre kullanmalısınız, kesilmemesi, beşeri bir ilaçtır bebekler için önerilir, epilepsi (sara) nöbetleri için verilir, %99 etkilidir
Kasılmalar önler ve sinir sistemini kontrol altına alır, baytril antibiyotik ve vitamin içeriğidir
Hyperimmun vitamin ve mineral takviyesidir
İçlerinde en önemli olan keppradır, lütfen devam edin 😊🤲geçmiş olsun

Sultan Fıstık

Yeni Üye
Keppra yı uzun süre kullanmalısınız, kesilmemesi, beşeri bir ilaçtır bebekler için önerilir, epilepsi (sara) nöbetleri için verilir, %99 etkilidir
Kasılmalar önler ve sinir sistemini kontrol altına alır, baytril antibiyotik ve vitamin içeriğidir
Hyperimmun vitamin ve mineral takviyesidir
İçlerinde en önemli olan keppradır, lütfen devam edin 😊🤲geçmiş olsun
Peki bu yem yememe, kafasını geriye atma durumları hiç mi geçmez?