E Eneskodal Yeni Üye Katılım 4 Tem 2022 Mesajlar 1 Tepkime puanı 0 Puanları 1 4 Tem 2022 #1 Sultan papağanım bit kaç gündür değişik sesler çıkartıyordu bu gün yanına gittim ve zorla nefes aldığını gördüm su ile serinlettim ama işe yaramıyor yemek ve su yiyip içmiyor napabilirim
Sultan papağanım bit kaç gündür değişik sesler çıkartıyordu bu gün yanına gittim ve zorla nefes aldığını gördüm su ile serinlettim ama işe yaramıyor yemek ve su yiyip içmiyor napabilirim
The Search Eski Forumcu Medya Sorumlusu Uzman Mentor Teknik Ekip Kıdemli Üye Akvarist Katılım 5 Kas 2021 Mesajlar 6,458 Tepkime puanı 8,179 Puanları 113 4 Tem 2022 #2 Merhaba ailemize hoşgeldiniz Kuşunuzun tünekte resmini ve videosunu yüklermisiniz ?
The Search Eski Forumcu Medya Sorumlusu Uzman Mentor Teknik Ekip Kıdemli Üye Akvarist Katılım 5 Kas 2021 Mesajlar 6,458 Tepkime puanı 8,179 Puanları 113 4 Tem 2022 #3 Upload Video Online - Free Video Hosting - Streamable Upload your video in seconds on Streamable. We accept a variety of video formats including MP4, MOV, AVI, and more. It's free, try it now! streamable.com
Upload Video Online - Free Video Hosting - Streamable Upload your video in seconds on Streamable. We accept a variety of video formats including MP4, MOV, AVI, and more. It's free, try it now! streamable.com