• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! Sultan Papağanım Nefes Almakta Zorlanıyor

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Kuşu siz mi yıkıyorsunuz. Ağız kenarları kusmaktan olmuş. Nemli bir besle silin. Mantar başlamasına sebep olur.

MeMoFnB

Yeni Üye
Kuşu siz mi yıkıyorsunuz. Ağız kenarları kusmaktan olmuş. Nemli bir besle silin. Mantar başlamasına sebep olur.
Ağız kenarları kabuksu sert yapıda ara ara çıkıyor onlar sonra dökülüyor. Onlara dokunmama müsaade etmiyor.

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Hayır hocam öyle bir durum gerçekleşmedi. Evde serbest bıraktığım zamanlar perdeleri bile kapatıyorum cama vurmaması için.
Merhaba gaga kenarları mantar olmuş,
♦Eczaneden trosyd mantar kremi alıp sürün gece uyumadan önce, mantar yayılırsa çok büyük sıkıntı olur, kremi mutlaka kulak pamuğu ile sürün

Ekli dosyalar

MeMoFnB

Yeni Üye
Merhaba gaga kenarları mantar olmuş,
♦Eczaneden trosyd mantar kremi alıp sürün gece uyumadan önce, mantar yayılırsa çok büyük sıkıntı olur, kremi mutlaka kulak pamuğu ile sürün
Hocam az önce kuş üreticisi tecrübeli bir arkadaşla görüştüm (bu yanıtı görmemiştim bildirim gelmiyor) günde iki defa (sabah ve akşam) travacort merhem önerdi aldım bir doz uyguladım. Bunu kesip sizin önerdiğiniz ilacı mı alayım yoksa travacort ile devam mı edeyim? Bir de mantar tedavisi bittikten sonra "yarım litre suya 3 diş sarımsak doğra bir gün beklet sonraki gün suluğuna koy bağırsaklardaki tüm pislikleri atar." dedi.

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Hocam az önce kuş üreticisi tecrübeli bir arkadaşla görüştüm (bu yanıtı görmemiştim bildirim gelmiyor) günde iki defa (sabah ve akşam) travacort merhem önerdi aldım bir doz uyguladım. Bunu kesip sizin önerdiğiniz ilacı mı alayım yoksa travacort ile devam mı edeyim? Bir de mantar tedavisi bittikten sonra "yarım litre suya 3 diş sarımsak doğra bir gün beklet sonraki gün suluğuna koy bağırsaklardaki tüm pislikleri atar." dedi.
İkiside mantar kremi değiştirmeyin sıkıntı yok
Sarımsak bağırsak florasını bozar😔tüm iyi kötü bakteriyi söker ishal yapar yerine zeolit tozu kullanın daha iyi olur

Üst Alt