• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultan Papağanım Nefes Alırken Ses Çıkıyor

Atabey0640

Yeni Üye
Merhaba arkadaşlar. Bugün sultan papağanımın nefes alırken ses çıkardığını biraz zorlandığını farkettim. Sanki burnu tıkalıda nefes alamıyor gibi. Dışkı yeme içmesin de bir problem tespit edemedim. 1 sene oldu sahipleneli. Gündüzleri hava güzelken balkona çıkardığımda çok eğlenceli ve neşeli oluyor. Salonda bizim yanımızda olunca mutsuz ve yorgun oluyor. Ben kendime alıştırma konusunda biraz fazla üzerine gittiğim için küstürdüm o yüzden neşesiz diye yorumluyordum ama bugün nefesinde bi problem olduğunu anlayınca endişelendim. Lütfen yardım edebilirmisiniz

Atabey0640

Yeni Üye
Dışkı ve videoda çıkan sesi msj da belirttim konuyla ilgili yardım ederseniz çok mutlu olurum

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Merhaba şipşak videoda size pür dikkat kesilmiş videomu neden çekiyor diye 😊 solunum problemi olup olmadığını daha net anlayabilmemiz için yandan kuyrukta gözükecek şekilde videosunu ekler misiniz. Birde taban rengi beyaz olsun kağıt havlu ya birden fazla taze dışkı fotosu da rica edelim.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Sürekli ısı değişimi yapmayalım sabit sıcak bir ısıda dursun ve gerekli takviyelerini verelim vitamin, probiyotik, mineral, calsıyum , tarçınlı, kekikli mama ve iyi karışım yem tüm bunları verdikten iki hafta sonra tekrar ederse kanatlı uzmanına götürün👍 kronik mi değil mi test edilsin

Üst Alt