• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tavsiye Et Sultan papağanım neden böyle yapıyo?

cocktaiellselo

Yeni Üye
Sultan papağanım 3 aylık ve eve getireli 3 gün oluyo. Normalde tünekte durup etrafa bakardı. Az öterdi. Bugün akşam buna birşeyler oldu. Böyle kafası öne eğik tetikte gibi duruyo benim anladığım kadarıyla. Ve tüylerini kabartıyor. Yüksek sesle 4 5 dakikada bir kulak acıtacak şekilde ötüyor. Bunu 20 dakikadır yapıyor. Korktu mu anlamadım.

Hamdi

Müdavim
Yardımsever üye
Sultan papağanım 3 aylık ve eve getireli 3 gün oluyo. Normalde tünekte durup etrafa bakardı. Az öterdi. Bugün akşam buna birşeyler oldu. Böyle kafası öne eğik tetikte gibi duruyo benim anladığım kadarıyla. Ve tüylerini kabartıyor. Yüksek sesle 4 5 dakikada bir kulak acıtacak şekilde ötüyor. Bunu 20 dakikadır yapıyor. Korktu mu anlamadım.
Maşallah ne tatlı bir kuşunuz var(Bu arada gerçekten çok hoşuma gitti sırt deseni :D) .Kulak tırmalıyıcı ötüşü genelde başka kuşları çağırmak için ötüyor. Eve geldiğinde korkmuştur hemen size alışamaz normal korkması ama öne durma hareketini bilmiyorum @Burçak A. site yetkililerden Burçak Hanım aktif yardım edecektir size.

Üst Alt