kuşlarım46
Yeni Üye
İlk çifleşme 27 nisanda oldu ondan sonra sürekli çifleşme devam etti yuvalıga da arada bir giriyor ama çoğunluk erkek giriyor hamile midir ne zaman yumurtlar dişi acaba?
Merhabaİlk çifleşme 27 nisanda oldu ondan sonra sürekli çifleşme devam etti yuvalıga da arada bir giriyor ama çoğunluk erkek giriyor hamile midir ne zaman yumurtlar dişi acaba?
Merhaba15 - 20 gün follukta yumurta gelişimi olur, erkek önce yuvayı hazırlıyor dişi en son girecektir
Dişinin yandan ve sırttan fotoğrafını paylaşır mısınız
Merhaba15 - 20 gün follukta yumurta gelişimi olur, erkek önce yuvayı hazırlıyor dişi en son girecektir
Dişinin yandan ve sırttan fotoğrafını paylaşır mısınız
Merhaba kanatlarını indirmiş, dışkısı da gebelik dışkısı
İnşallah teşekkür ederim ama sürekli erkek yuvalık ta yatıyor dişi çok yatmıyor normal miMerhaba kanatlarını indirmiş, dışkısı da gebelik dışkısı
Maşallah SüphanAllah 1 haftaya yumurtalar gelmeye başlar![]()
Normal endişe etmeyin, erkek yuva güvenliğini sağlar, sahiplenir en son dişi girerİnşallah teşekkür ederim ama sürekli erkek yuvalık ta yatıyor dişi çok yatmıyor normal mi
Demet abla merhabaNormal endişe etmeyin, erkek yuva güvenliğini sağlar, sahiplenir en son dişi girer![]()
Merhaba ablacım geçen hafta şehir dışına çıkmam gerekti, forumda yoktumDemet abla merhabageçen etiket yapmıştım görmedin galiba burdan sorayım bende 4gun hemen hemen oldu sultan papağanı çifti almıştım onların kafesine yuvalık tak dedi aldığım adam bu sene kuluçka yatmamış takarsan yatar dedi takayım mi abla yoksa Ağustos sonu gibi mi takayim
Estağfurullah abla ne kusuruMerhaba ablacım geçen hafta şehir dışına çıkmam gerekti, forumda yoktumetiket görmedim mesajlar kaymış çok özür dilerim
4 gün çok erken henüz ortama alışmamışlardır. Çifleşme başladı ise bu sene ilk kuluçka yaz dönemine gelebilir, sıkıntı olmazense damlasını uygulamalısın yakın zamanda
bit yaz dönemi çok olur bakımsız kuşlarda, hijyeni sağlarsan ablacım problem çıkmaz, daha önceden yavru alınmış ise eşlerse 10-15 güne yuvalığı da takabilirsin, kalamar kemiği ve gaga taşı mutlaka vermelisin, güzelce hazırlan, Sebzesi, yemi, takviyeleri tam olursa kuluçka döneminde rahat ederler
![]()
Teşekkür ederim ablacımEstağfurullah abla ne kusurueş olarak aldım evden geldi kur ötüşü yapıyor erkek ense damlası ne abla bilgim yok bide erkek kalamar çok yiyor vitamin eksikliği mi var acaba? Muhabbet kuşuma yaptığım yumurta havuç maması sultanada verdim bugun çok güzel yiyorlar selenyum e-50 vermeye gerek var mı bide abla
Çok teşekkür ederim ablacım sağol hemen bakıcamTeşekkür ederim ablacım
Ense damlası : dış parazit için kullanılır
Vilmectin
Zimec
Avromec
Baymec
Bunlardan birini temin etmelisin
Ensesine 1 damla damlat ve masaj yap 10 gün sonra tekrar uygula, 2/3 ay sonra tekrar 2 doz yapılacak 10 gün ara ile, bit pire oluşmaz ablacım rutin kullanılmalıdır
Veteriner ilaçları satan yerde bulunur yada Şehmus BAKIR hocamızla iletişime geçebilirsin watsap hattından yardımcı olur
Erkek kalamar kemiğini Calsiyum eksikliği olduğu için yer, dişi yumurta hazırlığında yer ihtiyacı olunca
Selenyum E50 faydası olur
Yarım suluğa 5 damla damlat 5 gün
1 gün ara verip tekrar 3 gün kullan
Baktın çifleşme yok 1 hafta ara ver tekrar kullan 5+3 gün olarak
Max 8 saat kalsın sulukta taze su ile değiştir
Rica ederim ablacımÇok teşekkür ederim ablacım sağol hemen bakıcamselenyum e-50 vermeye baslicam bakalım bide abla benim muhabbet dişi yine yumurta yapacak gibi poposu şiş gece bakıyorum kafes altında yer geziyor ne yapabilirim fazla kafeste kalmadı erkekten ayıracak
Abla dün muydu önceki gün muydu attım buraya dur seni etiketleyeyim tekrar sana zahmet bakarsın oraya ablaRica ederim ablacımFotoğraf paylaşır mısın ablacım bakıyım poposuna yan ve sırttan fotoğrafını paylaş lütfen, yumurtlarsa da malesef atılacak
sağlığı için
Yani odaları ayrı acaba bulunduğumuz odaya mi koysam göz önünde ciflesme tam net bakamıyorum dünden beri sultanlar da yeni ya onlarlada ilgileniyorum bide Alexsander var ev kuş evine döndüÇifleşme devam ediyor mu
Banyo elma kafes dışında gezmeler olmalı, yada ayrı kalmaları uygun
Oyy kurban olurum ben yaradanaYani odaları ayrı acaba bulunduğumuz odaya mi koysam göz önünde ciflesme tam net bakamıyorum dünden beri sultanlar da yeni ya onlarlada ilgileniyorum bide Alexsander var ev kuş evine döndü3 yaş oğlum dün diyorki anne çok ses yapıyorlar at bunları basım ağrıyor
Benden başkası girince odalarına tedirgin oluyorlar bagiriyorlar çünkü tek ben ilgileniyorum bir deneyeyim bakalım abla olmadı kafes Alicam yada kuşu vericem dişi kuş komsununda oda benim gibi bakamıyor vermekte istemiyorum bilmiyorum artık bakicam duruma göreOyy kurban olurum ben yaradana
Başı ağrımış kuzunun annesiortam değişikliği durdurabilir ama kesin değil ablacım, sonuçta size alışıklar
Bakamazsa telef olur günah verme ablacımBenden başkası girince odalarına tedirgin oluyorlar bagiriyorlar çünkü tek ben ilgileniyorum bir deneyeyim bakalım abla olmadı kafes Alicam yada kuşu vericem dişi kuş komsununda oda benim gibi bakamıyor vermekte istemiyorum bilmiyorum artık bakicam duruma göre
Ya 2 yıl bakmış bakmista kafes paslı yem tohumsuz bembeyaz açık yem vitamin sıfır hiç vermemiş yem dışında hiçbir şey yok ben aldım hayvan çok fenaydı hemen BT amin falan verdimde topladı onun için vicdan yapıyorumBakamazsa telef olur günah verme ablacım![]()