• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultan papağanım kusuyor ve ishal sebebi ne olabilir

dilara patat

Yeni Üye
Hastalık Belirti Tarihi
20 Ocak 2025
Sultan papağanım öğlen bir anda sıvı kusmaya başladı salya gibi , ishal oldu tuvaletinde hiç yem yok sarı yeşil bir sıvı. Sürekli su içiyor ama onu da geri çıkarıyor , yem çok az yiyor uyukluyor sürekli halsiz.Kafasını öne eğiyor sonra bir anda kusucak gibi öne doğru titriyor. Sorun ne olabilir hiçbir şey anlamıyorum ve bir şey okursa diye korkuyorum ilk defa böyle oldu

GÜNCELLEME:VETERİNERE GÖTÜRDÜK ZEHİRLENMİŞ SADECE İLAÇ KULLANINCA GEÇERMİŞ

Son düzenleme:

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Dışkı resmini paylaşabilir misiniz bir de streamble.com üzerinden videosunu paylaşabilir misiniz

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Sultan papağanım öğlen bir anda sıvı kusmaya başladı salya gibi , ishal oldu tuvaletinde hiç yem yok sarı yeşil bir sıvı. Sürekli su içiyor ama onu da geri çıkarıyor , yem çok az yiyor uyukluyor sürekli halsiz.Kafasını öne eğiyor sonra bir anda kusucak gibi öne doğru titriyor. Sorun ne olabilir hiçbir şey anlamıyorum ve bir şey okursa diye korkuyorum ilk defa böyle oldu
Merhaba, zehirlenmiş olabilir, ne yedi öğlene kadar

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Çekirdekli kuş yemi yedi ve dün akşam çiğ beyaz lahana koymuştum ondan yedi biraz.Ve kuşum yerlerde gezmeyi çok seviyor birkaç kere denk geldim yerde gezerken duvarlardaki boyaları kemiriyordu bundan da olmuş olabilir mi
Lahana da ağır gelmiş olabilir, boyalardan da olabilir minicik toz zencefil yedirmeye çalışın, 3 gün üst üste probiyotik verin 🙏

dilara patat

Yeni Üye
Entrobac öneririm mamaist.comdan bölünmüş olarak alabilirsiniz 😊
Pekala teşekkür ediyorum.Yarın ayrıca veterinere de götüreceğim.İnternette yazı okudum kursak mantarı belirtilerini gösteriyor ve hasta olan sultan papağanımın eşi de aynı şeylerden yedi fakat ona bir şey olmadı.Kursak mantarı olmasından korkuyorum

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Pekala teşekkür ediyorum.Yarın ayrıca veterinere de götüreceğim.İnternette yazı okudum kursak mantarı belirtilerini gösteriyor ve hasta olan sultan papağanımın eşi de aynı şeylerden yedi fakat ona bir şey olmadı.Kursak mantarı olmasından korkuyorum
Ağzında koku var mı

Üst Alt