Sultan papağanım son bir haftadır kusuyor gibi bir hareket yapıp duruyor. Bu aralar her şeyi yemeye çalıştığından acaba ip mi yuttu diye düşünüyorum. Bakabilir misiniz videosuna bu hareketi normal mi
Merhaba. Bu hareketi kursak genişletmek içinde yapabilirler,kusma eylemi içinde. Her şeyi yemeye çalışırdan kastınız nedir mesela? İnsanların yiyeceklerinin çoğu kuşlar için zararlıdır. Kursak mantarına neden olur.
Merhaba. Bu hareketi kursak genişletmek içinde yapabilirler,kusma eylemi içinde. Her şeyi yemeye çalışırdan kastınız nedir mesela? İnsanların yiyeceklerinin çoğu kuşlar için zararlıdır. Kursak mantarına neden olur.
İnsan yiyecekleri yemiyor, o cümleden kastım her şeyi ağzına almaya çalışıyor ama bunlar cansız maddeler oluyor. Nasıl anlayabilirim bir şey yutup yutmadiginı
İnsan yiyecekleri yemiyor, o cümleden kastım her şeyi ağzına almaya çalışıyor ama bunlar cansız maddeler oluyor. Nasıl anlayabilirim bir şey yutup yutmadiginı
O röntgende belli olur sanırım.
Eğer salyalı kusma,kötü koku olursa kursak mantarı olabilir ama arada bunu yapıyorsa sindirim için olabilir. Kafesinde yoksa kalamar kemiği ve grit kum koyabilirsiniz.