• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultan Papağanım küstü

şeker bey

Yeni Üye
Normalde kuşum bana çok düşkündür evde başkası olsa bile odada ben olmazsam hep bağırır ama hastalandı ilaçla vs iyileştik ama şimdi bana küstü tekrar nasıl barışabiliriz bilgisi olan var mı

Mustafa27

Eski Forumcu
Moderator
Redaktör
Normalde kuşum bana çok düşkündür evde başkası olsa bile odada ben olmazsam hep bağırır ama hastalandı ilaçla vs iyileştik ama şimdi bana küstü tekrar nasıl barışabiliriz bilgisi olan var mı
Nasıl küstü :D ilk defa duyuyorum fakat küsmezden önce hiç yanlışlıkla ani hareket ile korkutma veya yanlışlıkla güvenini kırmış olabilirsiniz :) tekrardan barışacaktır eminim

şeker bey

Yeni Üye
Nasıl küstü :D ilk defa duyuyorum fakat küsmezden önce hiç yanlışlıkla ani hareket ile korkutma veya yanlışlıkla güvenini kırmış olabilirsiniz :) tekrardan barışacaktır eminim
Bende anlayamadım hastalandıktan sonra oldu benden başka biriyle iletişime girmeyen kuş şimdi beni görmezden geliyo 🤣 daha öncede muhabbet kuşu beslemiştim hiç trip atmamışlardı

Mustafa27

Eski Forumcu
Moderator
Redaktör
Bende anlayamadım hastalandıktan sonra oldu benden başka biriyle iletişime girmeyen kuş şimdi beni görmezden geliyo 🤣 daha öncede muhabbet kuşu beslemiştim hiç trip atmamışlardı
Sadece sizi mi görmezden geliyor yoksa hiç kimseye mi gitmiyor test etmelisiniz sessizce parmağınızı önüne getirip sağ sol yapınız kullandığı ilaçlardan olabilir

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Bende küstüğüne pek ihtimal vermiyorum. Bir rahatsızlığı olabilir. Streamable.com üzerinden kuşunuzun net olacak şekilde videosunu ekleyip linkini burada paylaşır mısınız. Birde temiz beyaz peçeteye yada kağıda birden fazla taze dışkı fotosu da rica edelim.