• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultan Papağanım kursak mantarı olmuş

Damlas5

Aktif Üye
Kullanılan İlaç
Triflucan
Arkadaşlar selam herkese. Yeni üye oldum burda bilgili birçok insan var belki derdimize derman olan birisi çıkar. Erkek sultan papağanıma önce bağırsak enfeksiyonu teşhisi konmuştu. Ama dün kuşçu bi abiden öğrendik ki kursak mantarıymış. Bu sabah ilk defa su içtiğini gördüm. Daha önce ne yem yiyordu ne de su içiyordu. Hala elle besleme yapıyoruz. Eczaneden triflucan şurup aldık suyla karıştırıp ağzına damlatıyoruz. Etkili olur mu ya da başka tavsiyeleriniz var mı?

cicikuşdodo

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Arkadaşlar selam herkese. Yeni üye oldum burda bilgili birçok insan var belki derdimize derman olan birisi çıkar. Erkek sultan papağanıma önce bağırsak enfeksiyonu teşhisi konmuştu. Ama dün kuşçu bi abiden öğrendik ki kursak mantarıymış. Bu sabah ilk defa su içtiğini gördüm. Daha önce ne yem yiyordu ne de su içiyordu. Hala elle besleme yapıyoruz. Eczaneden triflucan şurup aldık suyla karıştırıp ağzına damlatıyoruz. Etkili olur mu ya da başka tavsiyeleriniz var mı?
@Şehmus BAKIR hocamın dediğiniz ilaçla ilgili fikri olabilir. Dediğiniz şeylere en zararsız tedavi yöntemi zeolittir mamaist.comdan zeolit tozu ve elle besleme maması sipariş etmeniz gerekiyor. Kuşun bir videosunu ve beyaz peçete üstünde yapmış dışkıları yollar mısınız?

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Merhaba geçmiş olsun, triflucan çok ağır bir ilaçtır 5 gün maksimum kullanıyorlar, ben kullanmadım ama kullananlar var, tabii önceden alternatif çok yoktu, üreticileri %90 ı öneri kullanıyordu, mantarı temizliyor bir yandan da yararlı bakterileri öldürüyor malesef
Şimdi siz bunu kullandınız, yapmanız gerekenler var
probiyotik desteği şart

Entrobac probiyotik bağışıklık sistemi içindir

zeolit tozu temin edin lütfen

Zeolit tozu tamamen doğaldır, sindirim sistemi, bağırsak florası ve kursakta bulunan bakteriyi yok edip tüm sistemi düzenler, ishali durdurur

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Merhaba hoşgeldiniz. Mümkünse video ve dışkı resmi görebilir miyiz? Kuşunuzda kusma var mı? Ağizdan koku geliyor mu?

Damlas5

Aktif Üye
Merhaba geçmiş olsun, triflucan çok ağır bir ilaçtır 5 gün maksimum kullanıyorlar, ben kullanmadım ama kullananlar var, tabii önceden alternatif çok yoktu, üreticileri %90 ı öneri kullanıyordu, mantarı temizliyor bir yandan da yararlı bakterileri öldürüyor malesef
Şimdi siz bunu kullandınız, yapmanız gerekenler var
probiyotik desteği şart

Entrobac probiyotik bağışıklık sistemi içindir

zeolit tozu temin edin lütfen

Zeolit tozu tamamen doğaldır, sindirim sistemi, bağırsak florası ve kursakta bulunan bakteriyi yok edip tüm sistemi düzenler, ishali durdurur
Zeolit tozunu nerde bulabilirim peki? Ve probiyotik olarak diazyme 256 kullanıyordum

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Zeolit tozunu nerde bulabilirim peki? Ve probiyotik olarak diazyme 256 kullanıyordum
Mamaist.com dan temin edebilirsiniz Şehmus BAKIR hocamızla iletişime geçebilirsiniz watsap hattından yardımcı olur, diazyme 256 da güzel bir probiyotik, entrobac da iyi tavsiye ederim 👍

Damlas5

Aktif Üye
Mamaist.com dan temin edebilirsiniz Şehmus BAKIR hocamızla iletişime geçebilirsiniz watsap hattından yardımcı olur, diazyme 256 da güzel bir probiyotik, entrobac da iyi tavsiye ederim 👍
Peki çok teşekkür ederim tavsiyelerinizi dikkate alıcam

Damlas5

Aktif Üye
Demet hanım zeolit tozunu nasıl kullanmam gerekiyor peki? Su içmiyor suyla karıştırıp ağızdan vermem doğru olur mu? Bi de kaç gün kullanmalıyım? Şimdiden teşekkür ederim

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Demet hanım zeolit tozunu nasıl kullanmam gerekiyor peki? Su içmiyor suyla karıştırıp ağızdan vermem doğru olur mu? Bi de kaç gün kullanmalıyım? Şimdiden teşekkür ederim
Mercimek tanesi kadar günde 1 sefer, yapabilirseniz kursaktan besleme en ideali, yoksa yemine, havuca, meyvesini serpin 10 gün, yanetkisi yoktur 😊🤲