• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Soru! Sultan papağanım kız mı erkek mi çözemiyorum yardım

sirius

Paylaşımcı
eğer melodik bir ötüşü varsa erkektir yüzde yüz :) dediğiniz gibiyse kesinlikle erkek maşallah:)

aybukliluo

Yeni Üye
Sultan papağanımı alalı 4 ay oldu bana iyice alıştı ve bugün her zaman ıslıkla çaldığım september şarkısını taklit etmeye başladı ama anlamıyorum kız mı erkek mi yardımcı olabilir misiniz?
eğer melodik bir ötüşü varsa erkektir yüzde yüz :) dediğiniz gibiyse kesinlikle erkek maşallah:)
ya video ekleyemedim videosu var az önce çektim ama insallah öyledir

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Sultan papağanımı alalı 4 ay oldu bana iyice alıştı ve bugün her zaman ıslıkla çaldığım september şarkısını taklit etmeye başladı ama anlamıyorum kız mı erkek mi yardımcı olabilir misiniz?
Oyy yerim ben onu🥰💓🤲 bir erkek edası ile bakmış, beyefendi 🥰💓🤲bolca konuşun🥰

iceberg987

Aktif Üye
Görünüş olarak erkek derim benim sultanda böyle duruyor :) Erkeklerin kanatları yavruyken hafif yana doğru açık oluyor.. Boyunları ise dişilere göre biraz daha uzun oluyor. Kafa büyük gözler hafif pörtlek.. Ayırt edici özellikler bence bunlar .

aybukliluo

Yeni Üye
Görünüş olarak erkek derim benim sultanda böyle duruyor :) Erkeklerin kanatları yavruyken hafif yana doğru açık oluyor.. Boyunları ise dişilere göre biraz daha uzun oluyor. Kafa büyük gözler hafif pörtlek.. Ayırt edici özellikler bence bunlar .
Bilgileriniz için çok teşekkür ederim tüyleri gibi ömürleri olsun inşallah

Üst Alt