• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultan papağanım kesik kesik ötüyor sürekli

Hastalık Belirtileri
Kesik kesik ötme
Hastalık Belirti Tarihi
23 Şub 2025
Kullanılan İlaç
Yok
Sahipleneli 2 ay oldu , bu arada bir taşınma süreci geçirdik 1 hafta oluyor. 2 gündür kesik kesik ötüyor, yemesi normal, hem yem yiyor hem de kafesine havuç ve salatalık rendesi karışımı koydum onları da yiyor ama ötmesi durmuyor. Acaba bir derdi mi var anlayamadım. Papağanım yaklaşık 7 aylık

Fatıma B.

Eski Forumcu
Merhaba geçmiş olsun
Kuşunuzun detaylı bir şekilde videosunu ve dışkısını eklermisiniz
Yetkili ablalarım ve abilerim tarafından size dönüş sağlanacaktır 🩷🌸

EzgiA

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Merhaba Geçmiş Olsun. Üşütmüş Olabilir. Siz Şımarık Arkadaşımızın Söylediklerini Ekler misiniz ? Streamable.com Üzerinden Yavrunuzun Videosunu Yükleyip Linkini Burada Paylaşır mısınız ?

Ekli dosyalar

mortsvivants

Eski Forumcu
Ezgi hocama katılıyorum, ekleyeyim takviye ve beraberinde zeolit tozu kullanmanız iyi olacaktır. İlk görselde iç parazitli dışkılar mevcut gibi duruyor. Takviye ve zeolit tozunu mamaist'ten bölünmüş olarak satın alabilirsiniz. Düzenli kullanırsanız toparlayacaktır.

Ezgi hocama katılıyorum, ekleyeyim takviye ve beraberinde zeolit tozu kullanmanız iyi olacaktır. İlk görselde iç parazitli dışkılar mevcut gibi duruyor. Takviye ve zeolit tozunu mamaist'ten bölünmüş olarak satın alabilirsiniz. Düzenli kullanırsanız toparlayacaktır.
Çok teşekkür ederim 💖💖

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Kuşunuza probiyotik veriyor musunuz

Üst Alt