• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultan papağanım kabariyor halsiz çok hızlı nefes alıyor kuyruğu yukarı asaği oynuyor lütfen yardım edin

Erdem Abanoz

Yeni Üye
Sultan papağanım kabarıyor halsiz çok hızlı nefes alıp veriyor kuyruğu yukarı aşağı oynuyor

enchn

Yeni Üye
Kabarmasi usumesinden kaynakli olabilir. Soğuk algınlığı olabilir. Kanatlı veteriner hekime gostermekte fayda var

Doğacı

Eski Forumcu
Yemek yemediyse ve yemiyorsa mama ile besleme yapılsın,varsa zeolit tozu ekleyin. Entrobaclı su verin. Mama tarifi bu sitede var ordan bakabilirsiniz

Doğacı

Eski Forumcu
Bahsettiğiniz belirtilere göre de durumu ciddi.
Kanatlı hekimine götürmeniz iyi olur

Erdem Abanoz

Yeni Üye
Yemek yemediyse ve yemiyorsa mama ile besleme yapılsın,varsa zeolit tozu ekleyin. Entrobaclı su verin. Mama tarifi bu sitede var ordan bakabilirsiniz
Yemek yiyor veteriner hekim şırıngada antibiyotik verdi ve solunum açıcı verdi düne göre nefes alması daha iyi ama haleda nefesi kötü

Erdem Abanoz

Yeni Üye
Üst solunum yolu enfeksiyonu dedi ama ben bilemedim dışkısı ayna cıvık değil kusması yok

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
Streamable.com a bir video yükleyip buraya atın video görmeden dışkı resmi görmeden yorumlar pek yararlı olmaz

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Kekik çayı deneyin birde. Nefes açıcı ne verdi? Kanatlıoil turbo respiratory tavsiye ederim.

Erdem Abanoz

Yeni Üye
Kuşum demin su içti sonra hapşırmaktan başladı ayağıyla burnunu temizlemeye çalıştı baktım burnuda pislik var aldım burnunun içi hafif ıslak ve kızarıktı ağzını açıp nefes aldı .

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Bu konu hakkında bilgim yok maalesef. Şehmus abi ya da Duygu hoca görünce yorum yapacaktır,geçmiş olsun.

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Moderatör
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Kuşum demin su içti sonra hapşırmaktan başladı ayağıyla burnunu temizlemeye çalıştı baktım burnuda pislik var aldım burnunun içi hafif ıslak ve kızarıktı ağzını açıp nefes aldı .
Solunum için doksisiklin etkenli ilaç kullanmak gerek ayrıyetten kuşu sıcak tutun kekik speyi yapın verdiğiniz su ek gıdalar ılık olsun. Veteriner hangi antibiyotiği verdi şırıngada verilen ilaç baytril değilse pahalı olduğundan şırıngada veren veterinerler var eğer değilse işe yaramaz. Santadox %10 da işinizi görür.

Erdem Abanoz

Yeni Üye
Antibiyotiği bu veteriner üst solunum yolu enfeksiyonu diye verdi

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Moderatör
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Bakarak ne olduğunu anlamak zor veterinere sorun ne olduğunu etkisiz bir şeyse kullanmayın

Üst Alt