• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultan papağanım kabarık mı duruyor

Selensi

Aktif Üye
Streamable Video meraba kendime dertmi arıyorum bilmiyorum aama kendini hep böyle kabartıyomuş gibime geliyor., uzun yıllardır muhbbet bakıyorum alışkınım ama sultanım daha 1 haftalık bile olmadı alalı emin olamıyorum normalmi bu durum yoksa anormal mi

hazaly

Paylaşımcı
Streamable Video meraba kendime dertmi arıyorum bilmiyorum aama kendini hep böyle kabartıyomuş gibime geliyor., uzun yıllardır muhbbet bakıyorum alışkınım ama sultanım daha 1 haftalık bile olmadı alalı emin olamıyorum normalmi bu durum yoksa anormal mi
Benimki de böyle göbekli gibi duruyo ben de yeni sahiplendim durum ne acaba bilgi sahibi olan biri paylaşırsa hep birlikte öğreniriz

erenztrk

Müdavim
Gayet normal gördüm ben :D maşallah Benim yavru kuşlarım gün içerisinde şekerleme yapıyorlar ekstra dal darı yeşillik vesaire yedikten sonra biraz uyuyup sonra oyun oynamaya devam ediyorlar

Selensi

Aktif Üye
Gayet normal gördüm ben :D maşallah Benim yavru kuşlarım gün içerisinde şekerleme yapıyorlar ekstra dal darı yeşillik vesaire yedikten sonra biraz uyuyup sonra oyun oynamaya devam ediyorlar
Kabarık değil yani dimi hasta olur diye korkuyorum 😊 bunlarda darıya bayılıyor

erenztrk

Müdavim
kendisine bakım yaptıktan sonra da biraz böyle kalıyorlar galiba :D Belki de öyledir ama kabarık gibi durmuyor bence

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Durum bana da normal geldi. Güncel bir dışkı fotosu ekler misiniz. Gervit ve entrobac gibi takviyeler veriyor musunuz.

Selensi

Aktif Üye
Durum bana da normal geldi. Güncel bir dışkı fotosu ekler misiniz. Gervit ve entrobac gibi takviyeler veriyor musunuz.
Normal bi vitamin kullanıyorum henüz dediklerizi almadım petsoptan aldığım vitamini kullanıyorum

erenztrk

Müdavim
En son ne yedi bu dışkıda bir anormallik olabilir

erenztrk

Müdavim
Dışkısı Bana normal gelmedi ama yine bekleyelim biz

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Petshop tan aldığınız vitaminler bittikten sonra multivitamin gervit ve probiyotik entrobac temin ediniz. Hatta bence bitmesini bile beklemeyin derim. Çünkü çoğu petshop takviyeleri çok yetersiz. Birkaç tane daha güncel dışkı fotosu alalım. Zaten entrobac probiyotik bağırsak florasını düzene sokar zararlı bakterilere karşı savaşır o yüzden her zaman elimizde bulundurmakta fayda var. Ve kuş hasta olsun olmasın belli bir düzen içinde her zaman bu takviyeleri minik dostlarımıza vermeliyiz. 🖐🏻

Selensi

Aktif Üye
Petshop tan aldığınız vitaminler bittikten sonra multivitamin gervit ve probiyotik entrobac temin ediniz. Hatta bence bitmesini bile beklemeyin derim. Çünkü çoğu petshop takviyeleri çok yetersiz. Birkaç tane daha güncel dışkı fotosu alalım. Zaten entrobac probiyotik bağırsak florasını düzene sokar zararlı bakterilere karşı savaşır o yüzden her zaman elimizde bulundurmakta fayda var. Ve kuş hasta olsun olmasın belli bir düzen içinde her zaman bu takviyeleri minik dostlarımıza vermeliyiz. 🖐🏻
Sipariş verdim benimde aklımdaydı yeter bişe olmasın. Çok teşekkürler ilginize