• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultan papağanım ısınması için ampül koyuyorum eski sarı ampül lerden zarar verirmi

ahmeto

Yeni Üye
Sultan papağanım soğuk yerde duruyor kafesinin içinde ampül var sıcak yapıyor uyuyor gayet güzel de zarar verimi herhangibi birşey göz ile ilgili

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Sultan papağanım soğuk yerde duruyor kafesinin içinde ampül var sıcak yapıyor uyuyor gayet güzel de zarar verimi herhangibi birşey göz ile ilgili
Merhaba, sıcak suyu pet şişeye yada sıcak su torbasına doldurun, kafesin yanlarına bırakın, lamba zarardan ziyade tehlikeli olur

ahmeto

Yeni Üye
Herhangi bir tehlikesi yok elektrik çarpma durumundan ama ışını etkilermi o dediklerini de yapıyorum 1 saat iadre ediyor oda ortalama 18 17 derece

ahmeto

Yeni Üye
Gözünü yorarmi yani benim sorunum o sıcak olmasına bayılıyor onun yakınına gidip yatıyor mis gibi geliyor gece 2 de battaniyemin içine girmeye çalışıyor kafesinin kapısını hiç kapatmıyorum

nymeria

Tutkulu
Şampiyon Üye
Yardımsever üye
Kafesin etrafını örtebilirsiniz, dediğiniz sekilde cok tehlikeli olur. Ayrıca gece kapısını kapatmalısınız. Bir şeylerden ürküp etrafa çarpabilir, ezilme tehlikesi de var tabi.