• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Soru! sultan papağanım ishal

Betül.k

Yeni Üye
sultan papağanımı yeni sahiplendim.4aylık erkek olduğunu söylediler doğru mu acaba?
Geldiğinden itibaren sulu dışkılıyor. nedeni ne olabilir kanat altlarında da yaralar var gibi
video

Ekli dosyalar

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
sultan papağanımı yeni sahiplendim.4aylık erkek olduğunu söylediler doğru mu acaba?
Geldiğinden itibaren sulu dışkılıyor. nedeni ne olabilir kanat altlarında da yaralar var gibi
video
Merhaba, geçmiş olsun kanatlı tüy kökü çürümüş, eczaneden Rif ampul alın kırın ve kulak pamuğu ile sürün lütfen 1 hafta içinde düzelme başlar, düşer ve yeni tüy gelir, dışkı problemli, probiyotik verin
Ayrıca yeşillik yedirmeyin, su, probiyotik, yem, yulaf aspur 🤲😊

Betül.k

Yeni Üye
Merhaba, geçmiş olsun kanatlı tüy kökü çürümüş, eczaneden Rif ampul alın kırın ve kulak pamuğu ile sürün lütfen 1 hafta içinde düzelme başlar, düşer ve yeni tüy gelir, dışkı problemli, probiyotik verin
Ayrıca yeşillik yedirmeyin, su, probiyotik, yem, yulaf aspur 🤲😊
teşekkürler:)

erenylcn

Yeni Üye
Merhaba 1 çift sultan papağanım var 3 tane yumurta yaptılar ama ondan sonra sulu ishal var erkekmi dişimi bulamadım daha haşlanmış patates haşlanmış pirinç pirinç suyu ishal kesici verdim ama düzelmedi halsizlik falan birşey yok yem yemede de sıkıntı yok yardımcı olursanız sevinirim IMG-20250109-WA0003.jpg

Erenb51

Aktif Üye
Merhaba 1 çift sultan papağanım var 3 tane yumurta yaptılar ama ondan sonra sulu ishal var erkekmi dişimi bulamadım daha haşlanmış patates haşlanmış pirinç pirinç suyu ishal kesici verdim ama düzelmedi halsizlik falan birşey yok yem yemede de sıkıntı yok yardımcı olursanız sevinirim Ekli dosyayı görüntüle 75630
merhaba yeni konu açarsanız daha iyi yardımcı olurlar geçmiş olsun

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Merhaba 1 çift sultan papağanım var 3 tane yumurta yaptılar ama ondan sonra sulu ishal var erkekmi dişimi bulamadım daha haşlanmış patates haşlanmış pirinç pirinç suyu ishal kesici verdim ama düzelmedi halsizlik falan birşey yok yem yemede de sıkıntı yok yardımcı olursanız sevinirim Ekli dosyayı görüntüle 75630
Yumurta zamanı normaldir4. gelebilir, sultanlar Kuluçkada tavuk dışkısı gibi yapabilir, gebelik zamanı, gözlemleyin