• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Soru! Sultan papağanım için hangisi daha iyi s

usluc

Yeni Üye
Merhabalar🌸

Daha önce farklı konuda yazdığım gibi yaşı büyük sultan papağanım var, evde anneme çok alışık sadece ona neşeleniyor. Bi süre sadece bizimle kaldı zaman geçtikten sonra alıştı gibiydi ama şimdi bir kaç aydır yine annemle son bir aydır da bizi de görüyor. Sorum ve sorunum şu aslında, burada kalırsa favori insanını görecek ama düzen değişikliğinden dolayı bazen evde bi kaç gün yalnız kalma durumu olacak, evde kalan olmuyor ama iki günde bir birileri uğrayabilir. Bizimle gelirse favori insanından uzak olacak bu tür durumlarda önce üzgün kalıyor. Hangisi daha iyi daha sağlıklı? Önerilerinizi düşüncelerinizi rica ediyorum 💐

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Eğer bakımı ile ilgilenecek biri varsa kalması çok daha iyi olacaktır. Evde yalnız kalacak kısmını tam olarak anlamadım? Anneniz evde değil mi?

usluc

Yeni Üye
Yorumunuz için çok teşekkürler Şehmus bey🌸bize alışması zor mu olur? Maalesef iş ev düzeni çok değiştiğinden dolayı(Hatayda) farklı yerde kaldıkları günler oluyor ulaşımdan dolayı. Tabi ki onun için eve dönüyorlar ama bizim düzenimiz kurulu olduğu için almayı düşündüm açıkçası, depremden sonra 6ay kadar evimizde kaldı bildiği ev yine hatırlarsa :) alışık olduğu insanı görmesi daha iyi diyorsanız tabi ona göre hareket edelim 🌸 çok arada kaldım danışmak istedim

Üst Alt