• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultan papağanım için acil yardım lütfen

elfce

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
Halsizlik kusma yumurtlama
Hastalık Belirti Tarihi
4 Ocak 2023
Kuşum 10 gün önce yumurtlamıştı kızgınlık yumurtası dediler bugün tekrar yumurtladı hiçbir şeyi yoktu son 5-6 saattie aşırı uyukluyor çok halsiz boğazında bir şey var gibi yaptı ağzından şeffaf köpüklü mukoz sıvısı gibi bir şey kustu yemiyor içmiyor ne yapmam lazım tuzlu çekirdek yemişti bugün biraz bir de yemini değiştirmiştim onunla da alakalı olabilir mi çok endişeliyim lütfen yardımcı olun

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Moderatör
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Kuşum 10 gün önce yumurtlamıştı kızgınlık yumurtası dediler bugün tekrar yumurtladı hiçbir şeyi yoktu son 5-6 saattie aşırı uyukluyor çok halsiz boğazında bir şey var gibi yaptı ağzından şeffaf köpüklü mukoz sıvısı gibi bir şey kustu yemiyor içmiyor ne yapmam lazım tuzlu çekirdek yemişti bugün biraz bir de yemini değiştirmiştim onunla da alakalı olabilir mi çok endişeliyim lütfen yardımcı olun
Tuzlu çekirdek verilmez kuşlara bol bol su içirtin şırınga ile tuz kuşlarda zehirlenme nedenidir. Yarında kanatlı uzmanına götürüp gerekirse kursağını yıkatın.

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Moderatör
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Yeminide değiştirmişsiniz bütün herşey üst üste gelmiş ama bol su içirtmeniz lazım büyük ihtimalle zehirlendi

Levent T.

Eski Forumcu
Emektar Üye

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Son durum nedir? Dışkı fotoğrafı ve streamable.com dan bir kısa video paylaşır mısınız?

elfce

Yeni Üye
Bu fıtı geceki tek dışkısı bugün de beyaz dışkıladı 4 kez

Üst Alt