• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultan papağanım hiç ötmüyor

papagannn

Yeni Üye
Merhaba benim sultan papağanım var elime alışık geleli nerdeyse 3 ay oldu ama şuana kadar hiç öttüğünü duymadım arkadaşlarım muhabbet kuşumla kafesleri yakın olduğu için ötmüyor diyolar sebebi nedir?

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Merhaba herhangi bir sağlık problemi var mı. Yavrunuzun kısa bir videosunu paylaşır mısınız. Birde temiz beyaz peçeteye birden fazla yeni yapılmış dışkıları da atın. Muhabbet kuşları ile aynı ortamda olması ötmesine engel olacağını sanmıyorum. Ama Sultan sahibi arkadaşlarım daha net yorum sunar size.

papagannn

Yeni Üye
Merhaba herhangi bir sağlık problemi var mı. Yavrunuzun kısa bir videosunu paylaşır mısınız. Birde temiz beyaz peçeteye birden fazla yeni yapılmış dışkıları da atın. Muhabbet kuşları ile aynı ortamda olması ötmesine engel olacağını sanmıyorum. Ama Sultan sahibi arkadaşlarım daha net yorum sunar size.
Tamam eve gidince atıcam zaten hep kabarık duruyor videouu nasıl çekiyim yani düz kafesdeyken mi

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Tamam eve gidince atıcam zaten hep kabarık duruyor videouu nasıl çekiyim yani düz kafesdeyken mi
Tünekte ve net olacak şekilde ekleyin videoyu. Tabana da beyaz peçete serin ve yeni yapılmış dört beş tane dışkıları atın.

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Yani hiçmi ötmüyor yoksa tek tip vikleme sesimi çıkarıyor. Üç aydır ötmüyorsa dişi olduğu için muhtemelen. Dişiler pek ötmez yani tek tip öterler. Melodi çıkarmazlar. Diğer kuşlar tam tersi ötmesini coşturur. Görselini eklerseniz daha net yorum yapabiliriz.

Üst Alt