• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultan papağanım her gün aynı saat diliminde ötüyor

Rommel'in annesi

Yeni Üye
Merhabalar Erkek Sultan papağanım var iki aydır bizde tam yavru da değil yetişkin de değil ama son 1 haftadır hep saat 14.00 civarında ötmeye başladı kafese koyuyorum yine susmuyor çığlık gibi ötüyor. Ne yapacağımı bilmiyorum görünürde bir şeyi de yok . Yemini sürekli kontrol altında suyu da aynı şekilde o kadar çok ötüyor ki aralıksız yarım saatten fazla ötüyor üstünü örtüyorum kafesi de büyük ne yapmam lazım bir de öterken küçük tüyler döküyor kafesine. 😔😢

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Kızışmış olabilir. Kur ötüşü yapıyordur. Öten kuş sağlıklıdır ☺

Rommel'in annesi

Yeni Üye
Ya evlatlarımıza bir şey olmasın ben evime güzel bir gelin de alırım güzel bir oğlum var bir de güzel bir kızım olur 🤭 sürekli kendi tüylerini çekemeye çalışıyor kendini kabartıyor bir haller oldu oğluma 😁

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Kızışmış 😂 Aynı problem benim başımda da var şu an maalesef 😂😂😂

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Ya evlatlarımıza bir şey olmasın ben evime güzel bir gelin de alırım güzel bir oğlum var bir de güzel bir kızım olur 🤭 sürekli kendi tüylerini çekemeye çalışıyor kendini kabartıyor bir haller oldu oğluma 😁
Bahsettiğiniz yolma durumunun videosunu eklerseniz görüp yorumlayalım. Dış parazit uygulaması yaptınız mı?

Rommel'in annesi

Yeni Üye
Yaptirmadim ama su içerken başını suyun içine sokup çıkarıyor ve sonrasında aksırıyor gibi ses çıkıyor bu ses kafeste olduğu zamanda çıkarıyor öyle bir hale geldim ki her hareketi beni endişelendirmeye başladı

Üst Alt