• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultan papağanım hem dışkısını yiyor hem de tüylerini yoluyor.

Melsa

Yeni Üye
Hem dışkısını yiyor hem de tüylerini yoluyor. Kafesinden en az 3 saat çıkarıyorum hatta evdeyken cam açmam gerekmediği sürece kafese koymuyorum. İnanılmaz derecede kepek de döküyor. Mavi vîtamîn suyundan veriyorum, tüylerine sprey aldım sıkıyorum. Ama aynı sokakta buldum onu ben.

Ekli dosyalar

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Hem dışkısını yiyor hem de tüylerini yoluyor. Kafesinden en az 3 saat çıkarıyorum hatta evdeyken cam açmam gerekmediği sürece kafese koymuyorum. İnanılmaz derecede kepek de döküyor. Mavi vîtamîn suyundan veriyorum, tüylerine sprey aldım sıkıyorum. Ama aynı sokakta buldum onu ben.
Merhaba, dış parazit damlası uygulayın
Vilmectin, zimec, avromec yada baymec bunlardan birini temin edin

Enseye 1 damla damlatın ve masaj yapın 15 gün sonra tekrar uygulayın 3-4 ay sonra tekrarlayın

Sultanlar suyu çok sever sprey ile su püskürtün,
Mineral eksikliği dışkı yemesine sebep olur
Mineral blok, kalamar kemiği ve gaga taşı mutlaka kafesinde olsun, kafeste ızgara olmalı, dışkılarda uzak dursun

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Mavi vitamin nedir bilmiyorum

Entrobac : probiyotik bağışıklık sistemi içindir
Gervit-w : multivitamin
BtAmin forte : tüy kas kemik yapısını destekler
Bu takviyeler olmalı İnternet üzerinden veya mamaist.com dan temin edebilirsiniz

Melsa

Yeni Üye
Merhaba, dış parazit damlası uygulayın
Vilmectin, zimec, avromec yada baymec bunlardan birini temin edin

Enseye 1 damla damlatın ve masaj yapın 15 gün sonra tekrar uygulayın 3-4 ay sonra tekrarlayın

Sultanlar suyu çok sever sprey ile su püskürtün,
Mineral eksikliği dışkı yemesine sebep olur
Mineral blok, kalamar kemiği ve gaga taşı mutlaka kafesinde olsun, kafeste ızgara olmalı, dışkılarda uzak dursun
İnanın Sudan nefret ediyor. Sprey sıktığım zaman deliriyor. Yerinde durmuyor. Bir ara dışarı uçayım derken garibim cama çarptı içim gitti zaten. Kafesin içinde sıkıyorum ama onun için travmatik olur diye de korkuyorum. C vitamini serum aldım. 10 damla içme suyuna damlatmak üzere, elma aromalı vitamin taşı aldım, normal gaga taşı aldım, toprak gibi bir şey var onlar için iyiymiş onu aldım, bir de doğal yiyecekleri varmış bir dal ondan koydum kafese.

Melsa

Yeni Üye
Mavi vitamin nedir bilmiyorum

Entrobac : probiyotik bağışıklık sistemi içindir
Gervit-w : multivitamin
BtAmin forte : tüy kas kemik yapısını destekler
Bu takviyeler olmalı İnternet üzerinden veya mamaist.com dan temin edebilirsiniz
Hepsi damla anladığım kadarıyla ve içme suyuna ekleniyor. Aynı zamanda eklemem sorun olur mu?

Tarık T.

Eski Forumcu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Hepsi damla anladığım kadarıyla ve içme suyuna ekleniyor. Aynı zamanda eklemem sorun olur mu?
Hayır hepsini ayrı günlerde kullanacaksınız. Örnek takvim;

Pazartesi :Gervit-w Yarım suluğa 5 damla
Çarşamba :Entrobac Yarım suluğa mercimek tanesi kadar
Cuma :BtAmin forte Yarım suluğa 6 damla ( Tüy dönemi her hafta normal zamanlarda 2 haftada 1)

BtAmin forteyi şuan her hafta kullanın. Aralarda birer gün sade su günü olmalı. Takviyler sulukta 6-8 saat arasında kalabilir sonrası temiz su ile değişim. Sularınız çeşme yada arıtma olmasın. Hazır şişe su kullanın sürekli. Ayrıca demir çatal kaşık kullanmayın cam yada tahta kaşık ile karıştırın suyunu.

Melsa

Yeni Üye
Hayır hepsini ayrı günlerde kullanacaksınız. Örnek takvim;

Pazartesi :Gervit-w Yarım suluğa 5 damla
Çarşamba :Entrobac Yarım suluğa mercimek tanesi kadar
Cuma :BtAmin forte Yarım suluğa 6 damla ( Tüy dönemi her hafta normal zamanlarda 2 haftada 1)

BtAmin forteyi şuan her hafta kullanın. Aralarda birer gün sade su günü olmalı. Takviyler sulukta 6-8 saat arasında kalabilir sonrası temiz su ile değişim. Sularınız çeşme yada arıtma olmasın. Hazır şişe su kullanın sürekli. Ayrıca demir çatal kaşık kullanmayın cam yada tahta kaşık ile karıştırın suyunu.
Tamamdır anladım çok teşekkür ederim gerçekten.

Üst Alt