• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Sultan Papağanım Hastamı ?

Deniszyx

Yeni Üye
Merhaba Sultan Papağanım Osman'ı 1 ay önce sahiplendim yavru olarak aldım 5 aylık olsuğunu tahmin ediyorum 1 hafta öncesine kadar hep hareketliydi ama şimdi kafes dışında bile saat fark etmeksizin uyumaya başladı ve çekirdekten başka bir şey yediremiyorum doğru düzgün diğer yemleri yesede tek tük 3-5 tane yiyor sonra kafasını çeviriyor dışkılarıda gözüme gario geldi foroğraflara bakabilirsiniz birde dışkısını yaptığında hep popo kısmındaki tüylere yapışıyor ishal olduğu için falan mı böylr oluyor ben çok anlamıyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Ekli dosyalar

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhaba Sultan Papağanım Osman'ı 1 ay önce sahiplendim yavru olarak aldım 5 aylık olsuğunu tahmin ediyorum 1 hafta öncesine kadar hep hareketliydi ama şimdi kafes dışında bile saat fark etmeksizin uyumaya başladı ve çekirdekten başka bir şey yediremiyorum doğru düzgün diğer yemleri yesede tek tük 3-5 tane yiyor sonra kafasını çeviriyor dışkılarıda gözüme gario geldi foroğraflara bakabilirsiniz birde dışkısını yaptığında hep popo kısmındaki tüylere yapışıyor ishal olduğu için falan mı böylr oluyor ben çok anlamıyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Merhaba geçmiş olsun
İç parazit olasılığı yüksek
Zeolit tozu kullanmalısınız kuşlar için olandan
Konumunuz İstanbul
Şehmus BAKIR hocamızla iletişime geçebilirsiniz watsap hattından yardımcı olur
Direk gidip alabilirsiniz
Mercimek tanesi kadar günde 1 defa sebzesine serpilmeli en az 15 gün
Aç kalmamalı el besleme maması ile beslemelisiniz
Aç kaldığı zaman bağışıklık iyce düşer daha fazla ilerler bakteri
İletişim no paylaşıyorum
Bağışıklık için probiyotik verilmeli 3 gün üst üste
Bağırsak florasını bozmuş düzelmeli