• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tavsiye Et Sultan papağanım hastalandı acil

Mehmet3383

Yeni Üye
merhaba. sultan papağanım hastalandı galiba. son 2 gündür sürekli halsiz ve her daim uykulu gibi. uçuyor iştahı da çok kapalı değil ama halsizlik var. fazla dışkılamıyor

Ekli dosyalar

Son düzenleme:

Hamdi

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Çok fazla tüy döküyor mu ? Takviye veriyor musunuz veriyorsanız hangi marka veriyorsunuz?

Mehmet3383

Yeni Üye
Çok fazla tüy döküyor mu ? Takviye veriyor musunuz veriyorsanız hangi marka veriyorsunuz?
tüy dökmüyor fakat çok zayıfladı. gerwit vitamin ve entrobac veriyorum haftada 1 er kez. dışkı videosunu da ekledim dışkısını poposundan düşüremiyor.

Hamdi

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
İshal olmuş galiba 3 gün üst üste verin. Yediği farklı bir şey var mıydı bu 3 gün içinde ? Belki kafes telinin boyası , paslı oyuncak , yememesi gereken bitki gibi gibi. Kustu mu hiç ? Ve ıslak mendille siz alın o kakayı bulaşmasın her yerine.

Mehmet3383

Yeni Üye
İshal olmuş galiba 3 gün üst üste verin. Yediği farklı bir şey var mıydı bu 3 gün içinde ? Belki kafes telinin boyası , paslı oyuncak , yememesi gereken bitki gibi gibi. Kustu mu hiç ? Ve ıslak mendille siz alın o kakayı bulaşmasın her yerine.
ıslak mendille alıyorum. kafesi sürekli kemiriyor yaklaşık 4 ay oldu alalı. bundan hariç eş aldım onu da direk kafese koymak gibi bir hata yapmışım satan kişinin söylediği üzere. eş geldikten 1 hafta sonra oldu onunla da bir alakası olabilir mi ?

Hamdi

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
ıslak mendille alıyorum. kafesi sürekli kemiriyor yaklaşık 4 ay oldu alalı. bundan hariç eş aldım onu da direk kafese koymak gibi bir hata yapmışım satan kişinin söylediği üzere. eş geldikten 1 hafta sonra oldu onunla da bir alakası olabilir mi ?
Evet eşi nerde şuan? Kafes boyasıyla da alakalı boyalar sökülmüş mü öyleyse alın muz yedirin. Kuş kumu kömürü var mı ? Kömür varsa kömürü de yedirin.

Mehmet3383

Yeni Üye
Evet eşi nerde şuan? Kafes boyasıyla da alakalı boyalar sökülmüş mü öyleyse alın muz yedirin. Kuş kumu kömürü var mı ? Kömür varsa kömürü de yedirin.
eşi erkek aynı kafesteler onda hiç bir sorun yok gayet sağlıklı ve iştahlı. boyalar sökülmemiş. kuş kömürüm yok ama alırım. bu hali hoşuma gitmiyor veterinere götürmeli miyim ölürse çok üzülürüm

EzgiA

Eski Forumcu
Moderatör
Etkinlik Uzmanı
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Merhaba Geçmiş Olsun. Bakteriyel Bir Rahatsızlığı Olabilir. Götürün Kanatli Uzmanına Tabii ki.

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
merhaba. sultan papağanım hastalandı galiba. son 2 gündür sürekli halsiz ve her daim uykulu gibi. uçuyor iştahı da çok kapalı değil ama halsizlik var. fazla dışkılamıyor

Merhaba geçmiş olsun iç parazit var büyük ihtimalle
Zeolit tozu kullanmalısınız kuşlar için olandan
Mamaist.com dan temin edebilirsiniz Şehmus BAKIR hocamızla iletişime geçebilirsiniz watsap hattından yardımcı olur
Yemine sebzesine günde 1 defa mercimek tanesi kadar katın
Özellikle sabahları verin yesin en az 15 gün
Sünme popoda kalma, ezince sümüksü bir yapı iç parazit olasılığını yükseltir

Üst Alt