• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! SULTAN PAPAĞANIM HASTA

cicikus42

Yeni Üye
Merhabalar kuşun geleli 6 gün oldu ve ben 6 günde 6 yıl yaşlandım kuşum beni ben kuşum çok sevdim fakat bir hastalık oluştu kursak mantarı dediler ve ishal oldu bende veterinere götürdüm doğal olarak onu dediklerini yapıyorum çok hareketli bir kuştu şimdilerde biraz sakin ve bana cevap vermiyor şuan sadece sağlığına kavuşmasını istiyorum.uzun yıllar birlikte oluruz diyordum ama sanki kısa süre sonra ayrılacağız çok uğraşıyorum düzelsin diye ama olmuyor Konyada kuşla ilgili bir hastane olsaydı hiç düşünmez oraya giderdim ama yok ..Genelde buralarda kuş köpek türü hayvanlara bakiliyor.

Furkanmurat

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Merhabalar kuşun geleli 6 gün oldu ve ben 6 günde 6 yıl yaşlandım kuşum beni ben kuşum çok sevdim fakat bir hastalık oluştu kursak mantarı dediler ve ishal oldu bende veterinere götürdüm doğal olarak onu dediklerini yapıyorum çok hareketli bir kuştu şimdilerde biraz sakin ve bana cevap vermiyor şuan sadece sağlığına kavuşmasını istiyorum.uzun yıllar birlikte oluruz diyordum ama sanki kısa süre sonra ayrılacağız çok uğraşıyorum düzelsin diye ama olmuyor Konyada kuşla ilgili bir hastane olsaydı hiç düşünmez oraya giderdim ama yok ..Genelde buralarda kuş köpek türü hayvanlara bakiliyor.
Ağızda salya koku var mı bakar mısın kursak mantarı varsa bu durum oluyor

Özkan

Aktif Üye
Kursak mantarı teşhisini kim koydu veteriner mi kursak mantarı yani mega bakter 6 günde kuşu bu hale getirmez daha uzun süre geçmesi lazım aldığınız kişi size hasta kuş vermiş olabilir mi

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Geçmiş olsun kursak mantarı olduğunu söyleyen veteriner ilaç vermedimi size

Son düzenleme:

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Merhaba geçmiş olsun ilaçlari ve probiyotik düzenli şekilde kullanın veteriner size nasıl kullanın dedi ? Kuşunuza mama vermeyin bu süreçte kaliteli karışık yem , daldari, aspur ve ilaç , probiyotik verin birde yem yiyorsa günde bir kez elle besleyin yem yemiyor ise günde en az 3 kere besleyin 👍 besleme maması ve aparatı temin ediniz

cicikus42

Yeni Üye
Ne tür yemler bahsediyoruz.
Mama vermeye yeni başladım yemler vardı ama pek ilgilenmiyordu birde kuşum bana bugün küstü neden olduğunu anlamadım hiç cevap vermiyor. Önceden hemen gelirdi ıslık calasıya..

cicikus42

Yeni Üye
Bu sabahki resimler bunlar bu nasıl bir kaka çok dışkılı anlamadım dün düzelmiş ti oysaki kakası bu kuş türünü evde beslemek baya zormuş bazen çok seviyorum ama bazende çok üzüyor beni. Bu sultan papağanı

cicikus42

Yeni Üye
Kan değil yanlı onu söyleyeyim açık kahve renkli beyazlı idrar ve kaka

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
İlaç veriyorsanız böyle dışkılar normaldir. Hasta çocuklar keyifsiz olurlar tedavi sürecinde veteriner hekimin söylediği gibi devam edin yem yemezse mutlaka elle besleyin 👍