Arkadaşlar mayıs ayından beri papağanımda bir şeyler var. Bir haftalık şehir dışına gitmiştim ama annemle babam evdeydi. Yalnız değildi yani. Geldiğimde çok değişmişti. O tarihten beridir iyileştirmeye çalışıyorum, daha çok ilgileniyorum, vitaminler veriyorum, uzun zamandır çözemiyorum. Veterinere de götürdüm ama bence anlamadı. Mevsimsel dedi vitamin ve dal darı verdi o kadar. Sürekli kaşınıyor, tüylerini yoluyor, karnında tüy nerdeyse kalmadı. Uçmayı unuttu gibi bir şey. Konuşmayı şarkı söylemeyi bıraktı. Kapısını açacağım zaman heyecanlanırdı. Hemen dışarı atardı kendini. Şimdi saatlerce açık dursa çıkmıyor. Ben de kafesin çatısını açıyorum oradan çıkarmaya çalışıyorum. Yanaklarındaki turunculuk gitti. Sürekli uyuyor. Rengi de değişti. Kafası sarı, gövdesi griydi. Şimdi gövdesi de sarardı ama böyle rengi cırtlak sarı gibi bişey oldu. Limon sarısı. Grilik azaldı. Gri bölüm daha da siyahlaştı. Eski hali ve yeni halinden görseller ekledim. Facebook’ta biri varmış böyle durumlarda yardımcı olan. Ona attım video-fotolarını ve dışkı fotoğrafını. Karaciğer sorunu olduğunu, zor vaka olduğunu yazmış. Birkaç ilaç tavsiyesinde bulundu. Sipariş verdim henüz gelmedi. Yardımcı olabilecek birileri var mı acaba? Nazar deydi yavrukuşuma 
Ekli dosyalar
-
224.4 KB Görüntüleme: 14
-
160.6 KB Görüntüleme: 15
-
460.9 KB Görüntüleme: 15
-
313.8 KB Görüntüleme: 17
Son düzenleme: