• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Soru! Sultan Papağanım Hasta mı?

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Kafesten çıkmak istiyor. Ve o oyuncak onu kızdıryor ☺ tünekten biraz uzaklaştırın oyuncağı. Hareketinde kötü bir durum yok. Sabah enerjileri tam olduğu için sabah daha hareketli olması normal.

Dışkı içinde üç gün üst üste hergün tazeleyerek entrobac probiyotik verin.

mavi15

Yeni Üye
Kafesten çıkmak istiyor. Ve o oyuncak onu kızdıryor ☺ tünekten biraz uzaklaştırın oyuncağı. Hareketinde kötü bir durum yok. Sabah enerjileri tam olduğu için sabah daha hareketli olması normal.

Dışkı içinde üç gün üst üste hergün tazeleyerek entrobac probiyotik verin.
Ben aksini düşünüp oyuncağı seviyor oynuyor zannetmiştim. Çıkarıp bir süre de öyle gözlemleyeyim. Teşekkürler :giggle:

mavi15

Yeni Üye
Sanki asılı oyuncağa karşı bir tutum gibi, ona takılmış acaba parlak kısımları gözünü filan mı alıyor?
Öyle olsa sürekli yapması lazım ama sadece sabahları yapıyor. Oyuncağı çıkardım bu sabah yine gözlemlicem bakalım :)

şımarıkkk

Eski Forumcu
Her sabah bu şekilde davranıyor ama az önce çok farklı bir davranışına şahit oldum. Özellikle videonun sonlarına doğru çıldırmış gibi haraketler sergiliyor. Videoyu sesli olarak tamamını izlerseniz sevinirim. Tedirgin olmaya başladım sorunu ne olabilir ki anlamadım. :confused:

@Burçak A. @Demet bükay @Semiha S. @Mert G.
Sondaki bağırışa bak yaa sararak kaç defa izledim bilmiyorum 😆
yerim ben bu minnoşu maşallah sübhanallah 😍
Allah nazarlardan saklasın 🤲🏼

mortsvivants

Eski Forumcu
Öyle olsa sürekli yapması lazım ama sadece sabahları yapıyor. Oyuncağı çıkardım bu sabah yine gözlemlicem bakalım :)
Videoyu izledim, fenotip olarak da hareketleri olarak da kuşuma çok benziyor. Oyuncak gözünü alıyor gibi bir durum değil tamamen Semiha ablanın dediği gibi çıkmak istiyor. Mesela ilginçtir ki benim kuşum salonda kafes içindeyken hep bu hareketleri yapar asla tek durmaz ve bağırır fakat benim odamda kafes içindeyse çıkmak için hiç böyle yapmaz kafesin içinde bile zıplar durur. Onunla ilgili olup yakın olmamızla alakalı sanıyorum ki, garip bir şekilde benim odada huzuru yakaladı :)

Üst Alt